uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lukas2288 »
Ja mam swój patent. Dochodzę różnymi szlakami do spota a 20m przed nim robie pare skoków i jest git. Przychodzenie na spota z większą ilością ludzi też nie jest wskazane. Za często też nie trzeba
Uwaga! Użytkownik lukas2288 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dlugi_as »
no to ja mam podobny patent, ogolnie jak skacze przez krzoki to jak kozica... chociaz niektore sa takie ze sie poprostu nie da :)
  • 72 / / 0
Nieprzeczytany post autor: MASTER »
no to ja Wam teraz opowiem Historie ;( ;( ;( planty wyszadzalem 14 maja nasiona kosztowaly mnie 400 zł wszystko wynioslo okolo 600 zł uprawe rozmiescilem na 3 miejscowki... nasionka poczatkowo w kubeczkach na parapecie i gotowe krzaczki na out wszystko bylo cacy przygotowalem miejsca (strasznie meczylem sie z oborniekiem i koapaniem tych dolow ) okolo 50 nawoazy to saletra amonowa i potasowa ... krzaki osiagnely kolosalne rozmiary najmniejszy mial 2 m a najwieksze po 3 <wow> szychy ogromniaste!!! juz chcialem wszystko ladnie zbierac... Gdy nagle raz kumpel w klasie a ucze sie okolo 40 km od mojego miejsca zamieszkania powiedzial mi ze w mojej miejscowosi rosnie wielka Samosieja ....(duren sie nie zna) az mi sie zimno zrobilo i nagle goraco ale zaczolem go podpytywac o co chodzi a on mi na to ze jego kumple byli w mojej miejscowosci i znalezli wielka plantace i teraz maja co palic :/ mialem dosyc ;( zadzwonilem po kumpla i pojechalismy wieczorem na spota a tam 3 krzakow nie bylo ;( reszte 5 wyrwalem aby te hujki juz nie zabrali i schowalem w pobloskich krzakach... gdy poszeflem na reszte miejscowek myslalem ze sie poplacze :( ngdy nie mialem takiego dola :( z moich 5 Early Misty ( a byly ogromne i szyszunie tez ) zostala tylko jedna z moich 5 HH i 4 NPPP nic nie zostalo tylko powyrywane i polamane krzaki :( wszystko zabrali zostaly tylko obrane lodygi :( z ogromnym dolem poszedlem na koleja jzu 3 miejscowke i tam znowu zalamka mialem mojego ulubionego krzaczka wszystko naturalnie zadnych nawzow (ehh piekny byl) i mi go zajebali ;( zostawoli tylko 3 zabrali nawet SADP*S ktory ladnie mi dochgodzil ;( a wiec z 50 krzakow zostalo mi okolo 10 i okolo 4 prawie nie dojzale ;( ehhhh

Chlopaki przestrzegam was przed znajdowaniem dobrych miejscowek i aby nikt was nie obserwowal jak idziecie na spota ja bylem pewien ze nikt mi moich nie znajdzie i jak widzicie sie przejechalem ktos niezle na mnie zarobil i nie zle sie ze mnie smieje :/ :/ ehhh :(

Pozdro
  • 103 / / 0
Nieprzeczytany post autor: k0lek »
Porażka wspulczuje no mi jeszcze nikt planty niepodpindolil za to w tym roku zalało mi plante (teren podmokly... powiedzial bym nawet bagnisty w ogole niemusialem podlewac a ziemia byla wilgotna w sam raz nawet jak byly upaly zeby padalo normalnie to by nic sie niestalo) w drugiej polowie sierpnia byly te ostre deszcze..... niebylem na miescowce 3 tyg. myslalem ze bedzie dobrze a tu dupa wpadam we wrzesniu a tu wody za kostke i poszlo w pizdu 5 HH (4 ponad 2m i jedna ponad 2.5m) i 2 HxSk#1 (po 2m) (all from Nirvana) zebralem tylko niedojrzale male topki i (wyszlo z tego upchana duza reklamówa) ale to nie to co zajebanie dojrzalych i dorodnych krzaczkow. Za rok planuje zrobic foliak (mam dobrą miejscowke :) ) i reszta normalnie pod golym niebem ale mam mnustwo pomyslów jak to zrobie niechce mi sie narazie pisac.
Ostatnio zmieniony 07 października 2006 przez k0lek, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik k0lek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / / 0
Nieprzeczytany post autor: cypis »
ja tu czegos nie rozumiem przeciez twoj kolezka wie kto to ci zajebal.to nie mozesz odzyskac?ja to bym ich zakopal po szyje i nasral na leb
Uwaga! Użytkownik cypis nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 72 / / 0
Nieprzeczytany post autor: MASTER »
cypis gdy go przycisnelem i zaczelem wypytywac sie jacy to kumple i ile wzieli okazalo sie ze objebali mi jednego krzaka a reszte zostawili po reszte chcieli przyjechac ale ich ubieglem i pochowalem co zostalo , czyli zrobil to ktos inny i za h... nie moge sie dowiedziec kto .. z reszta teraz sie nie wychylam i uwazam bo przez tych idiotow psy moga zwalic mi sie na chate kazdego dnia !:/ w nastepnym roku kupuje top 44 i lowraydera ;) koniecze z wielkimi ilsciami bo chce sobie jeszce troche pochasac (nie koniecznie w tym pojebanym kraju)

Pozdrawiam
  • 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
a nie sadził ktoś z Was konopii w Kampinosie? :-p znajomy był niedawno na grzybach i przyniósł zamiast grzybów dwa całkiem spore krzaczki :-)
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kombajn »
to masz zajebistego kolege lamusa, wpierdolic mu aby ino!
Uwaga! Użytkownik kombajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
kombajn pisze:
to masz zajebistego kolege lamusa
no nie da się ukryć :-)
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / 1 / 0
drwale
Nieprzeczytany post autor: jasmin »
Dzisiaj dostalem sms od siostry ze byla na miejscowce i wszystkie 4 roslinki zostaly wyciete przez drwali. Rowniez myslalem ze byla to dobra miejscowka poniewaz bylo to wilekie pole trzciny pomiedzy polem kukurydzy i rzeczka i wlasnie kolo rzeczki rosly jakies drzewa, ktore zostaly wyciete. Posadzielm za blisko rzeczki. Mimo tego i tak planuje ze tam posadze na nastepny rok ale glebiej i bede tam dochodzic rzeczka tzn. wkladam kalusze i ide rzeczka i kiedy jestem na odpowiedniej wysokosci to wchodze w trzciny. Mysel ze dobry pomysl bo nie bede zostawial sladow z drogi polnej do trzciny. Pomyslalem o tym patencie kiedy ogladlame film o dwoch cowboyS ktorzy tak uciekali przed czerwonymi twarzami nie zostawiajac sladow za soba.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).