Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 260 / 3 / 0
23 strony tematu , wiec niekoniecznie mam ochote wszystko po kolei czytac.

Pytanie proste, jak sprawdza sie hydroxyzyna po BDFie i fenylach? Chodzi mi o wspomaganie zasypiania.
  • 55 / 1 / 0
Nie sprawdza się, hydroksyzyna ma się nijak do zasypiania wg. mnie. Ciężko było mi usnąć po zolpidemie, więc nie spodziewaj się wielkich efektów.
  • 126 / / 0
Kiedy byłem w gimnazjum jakaś lekarka (nie psychiatra) zapisała mi hydroksyzynę w syropie, na problemy z nerwami. Brałem od rana, cały dzień chodziłem zamulony, zasypiałem wszędzie gdzie siedziałem. Zrezygnowałem z zażywania lekarstwa, jak zrobiło mi się słabo i zaczęło mi świrować serce podczas zajęć. Bardzo źle wspominam ten lek
Uwaga! Użytkownik Jezus z bagien nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 451 / 2 / 0
Mi tam hydroxyzyna pomaga zasnąć, teraz jem ją tak, że tabletkę 25mg dzielę na pół, połówka przed pracą i połówka przed snem. Zauważyłem, że tolerancja na hydroxyzyne równie szybko rośnie, co spada. W zeszłym roku musiałem jeść 75mg żeby odczuć działanie, po kilku miesiącach wziąłem 25mg jak skończyłem brać Opipramol i miałem lola jak po debiucie z diazepamem <3
Uwaga! Użytkownik boberator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / 4 / 0
nie moge usnac a mam hydroksyzyne domiesniowa ampulki 2ml/50mg czy moge je zazyc doustnie i cala czy pol ew?
  • 723 / 16 / 0
ampułki domięśniowe są po to aby zrobić sobie zastrzyk domięśniowy. Możesz je wypić ale z tego co wiem picie ampułek z hydroxy nie jest zdrowe na żołądek.
Bo matka chemia bardzo, bardzo kocha swoje dzieci i nigdy, przenigdy nie pozwoli im umierać samotnie.
  • 451 / 2 / 0
Mam pytanie. Czy hydroxyzyna wpływa na zwolnienie metabolizmu?
Uwaga! Użytkownik boberator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1743 / 25 / 0
Niestety nie :) Na zwolnienie metabolizmu działają opioidy (na receptory Mi w ścianie jelit, zwalniając perystaltykę), hydro działa antyhistaminowo i jej stosunkowo silnym działanie ubocznym jest działanie uspakajające i przeciwlękowe.
Non omnis moriar.
  • 3206 / 175 / 0
roman1916 pisze:
nie moge usnac a mam hydroksyzyne domiesniowa ampulki 2ml/50mg czy moge je zazyc doustnie i cala czy pol ew?
Ktoś dobrze wypowiedział się w sprawie wszelakich ampułek. Jeśli masz ampułki, a nie chcesz ich używać zgodnie z przeznaczeniem, zamień się na tabletki z kimś, kto zrobi z ampułek dobry użytek.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3309 / 21 / 0
Nie zawsze się jest jak wymienić, szczególnie na szybko. Ampułki mogą źle wpływać na żołądek, ale jeśli się wali często - jeśli rzadko to nic nie powinno być. Jak podasz skład tych ampułek (z substancjami pomocniczymi) to coś się pomyśli.
sqrt(666)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.