Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1167 / 13 / 0
jak długo działa dawka 50mg? jest podobne w działaniu do 3fa?
  • 6171 / 434 / 12
Nie wiem, bo nigdy na pojedynczej dawce się nie kończyło. xD Podobne do 3-FA jest, acz mniej serotoninowe. Działanie utrzymuje się nieco krócej, niż działanie 3-FA w podobnych ilościach.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 1199 / 8 / 0
super sprawa to MPA. Fajna stymulacja, skupienie, dobry nastroj. Zjazd w porownaniu do tego po etylofenidacie to pikus.
  • 301 / 7 / 0
Musze zgodzic sie z powyzsza wypowiedzia ze zjadz to lajcik ale dla mnie splyw jest tragiczny. Raz jak sie zaciagnalem to myslalem ze pawia puszcze. Tolerka rosnie wolno a sama substancja dziala bardzo ciekawie ale krotko.
  • 1167 / 13 / 0
Jak dla mnie lipa ta substancja. Czystość umysłu i to wszystko. 3fa dużo lepsze. Może mam slaby sort ale tak to nic nadzwyczajnego.
  • 301 / 7 / 0
Mieliście/ odczuwaliście jakiekolwiek skutki uboczne po długotrwałym ćpaniu MPA???
  • 54 / 3 / 0
Nawet nie po długim - obciąża serce, to pewne. Więc coś tam kuło, o zadyszkę łatwiej itp. Na dłuższą metę zapewne rozpruło by serducho.
  • 6171 / 434 / 12
Wątroba dostaje wpierdol podczas trawienia tiofenylu. Parę stron wcześniej mój elaborat na ten temat przeczytać można.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 1450 / 19 / 0
surveilled pisze:
Wątroba dostaje wpierdol podczas trawienia tiofenylu. Parę stron wcześniej mój elaborat na ten temat przeczytać można.
Ogólnie chyba każdy drag mający atom/y siarki jest obciążający dla kości czy wątroby. Włącznie z 2C-T-x.
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 2362 / 28 / 0
Nie przesadzaj, siarka to składnik wielu ważnych dla życia związków. Jeśli byłyby one wszystkie tak toksyczne to nie dożyłbyś swojego wieku
BS
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.