Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Psychodeliki i mięsne tripy
Nie jem mięsa w ogóle, nie mam mięsnych tripów
28
17%
Nie jem mięsa w ogóle, mam mięsne tripy
3
2%
Jem mięso sporadycznie, nie mam mięsnych tripów
38
23%
Jem mięso sporadycznie, mam mięsne tripy
8
5%
Jem ogromne ilości mięsa, nie mam mięsnych tripów
72
44%
Jem ogromne ilości mięsa, mam mięsne tripy
15
9%

Liczba głosów: 164

ODPOWIEDZ
  • 1951 / 14 / 0
Ostatnio patrząc jak z naszego pomidora wyciekają resztki płynów ustrojowych stwierdziliśmy, że to jest paskudne. Jakie krzywdy ludzie robią roślinom. "MIĘSO, KAMIENIE, NARKOTYKI" tylko na to jest miejsce na naszych talerzach. To się nazywa antywegetarianizm.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 471 / 2 / 0
Ale ja się temu w najmniejszym choćby stopniu nie dziwię. Sam mam traumę do ogórków, jak już wspominałem parę razy przepoczwarzyły się jebane na pewnym bad tripie w ludzki płód... :nuts:
  • 73 / 1 / 0
ja kiedyś nie jadłam mięsa,bo mnie brzydziło i na fazie psychodelikowej miewałam bad tripy z tym związane.
obecnie jest w ogóle na odwrót,jem dużo mięsa,miewam jakies tripy z tym związane,które właśnie sprawiają mi przyjemność.np, zdarzyło mi się wpierdalać na wpół surowe mięso,albo bawić się takim ociekającym krwią.i podłoga pełna kawałków ludzkiego ciała,np po benzie albo LSA,jest raczej interesującym zjawiskiem. za to boję się i brzydzę maksymalnie świerszczy i pasikoników.
Czyste Szaleństwo to najwyższy Rozum -
Gdy je przeniknąć Zrozumienia błyskiem -
A czysty Rozum to upadek w Obłęd -
Lecz Większość - jak we Wszystkim -
Narzuca swoje Kategorie -
Przyjmij je - jesteś Normalny -
Odrzuć - czekają na Furiata
Kajdany i Kaftany
  • 471 / 2 / 0
czterdziescidwa pisze:
.i podłoga pełna kawałków ludzkiego ciała,np po benzie albo lsa,jest raczej interesującym zjawiskiem.
Ile czasu zazwyczaj mija zanim odwracasz wzrok albo w jakikolwiek inny sposób próbujesz to usunąć z wizji? Jeśli jest interesującym zjawiskiem, to rozumiem, że możesz wpatrywać się w to bez ustanku.
  • 744 / 28 / 0
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 562 / 29 / 0
Czy zdarzyło was się kiedyś na psychodelikach popatrzeć na drugiego człowieka jak na obiekt do zjedzenia?
Uwaga! Użytkownik skatofagi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 638 / 10 / 0
Tak, oczywiście :-)
Raz prawie udało mi się zrealizować pokusę. Wszystko sobie dokładnie zaplanowałem. Przygotowałem ziemniaki z marchewką jako nadzienie, wyłożyłem folią łazienke, zamontowałem hak na suficie, pożyczyłem wyrafinowany sprzęt masarniczy :-) Obiadem miała być koleżanka zaproszona na wspólną naukę przed poprawką. Niestety wymiękłem jak ją dotknąłem widelcem(jeszcze żywą) by zobaczyć czy odpowiednio natłuszczona. Zlitowałem się i do dzisiaj jestem weganinem :-)

A tak na serio to NIE :-) Przerażasz mnie ;-)
  • 968 / 96 / 0
Mi tak,ale miał owłosioną nogę i kościstą a ja tylko tępy nóż do masła.
Kanibalizm musi być całkiem przyjemny,ale nie taki z horrorów tylko ze sztućcami i obróbką cieplną.Wiecie brytfanka,piekarnik,fartuch ,rękawica(wielka i żółta) duży widelec,małe porcelanowe talerzyki,ziemniaczki,zielony groszek,czysty obrusik,serwetki,"Boże dziękujemy Ci za te dary",dziecko cmokające butelkę bo jeszcze nie może jeść tego co dorośli.Ogólnie żeby kultura,a nie piła,krew na ścianach i prywatna masarnia od czasu do czasu.
  • 1053 / 76 / 0
mi kiedys na LSD jeden kawalek brzmial jak mieso.
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 968 / 96 / 0
który?
ODPOWIEDZ
Newsy
EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.