Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
Odpowiedzi typu ,że mogę sobie kupić gotowe na blotterach proszę sobie odpuścić bo doskonale wiem o takiej możliwości więc szkoda waszego czasu i pojemności servera na takie odp. Jeśli odp na moje pytania już się gdzieś znajduje to prosze o przekierowanie mnie gdyż nie znalazłem takowych. Dział Syntezy->techniki laboratoryjne-> blottery również nie zaspokoił moich potrzeb edukacyjnych:) a pytanie zadaje tutaj gdyż w w/w dziale mógłbym dostać odp. o np. 25c który ponoć w wodzie bez problemu znika.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.