Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 55-60 Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.
Co sądzisz o dilerach?
Są spoko, bo dostarczają stuff
112
38%
Są mi obojętni, neich sobie dilują, nie moja sprawa
137
47%
Są bandytami i pasożytami społecznymi
44
15%

Liczba głosów: 293

ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: shan »
Odzywa sie czlowiek ,ktory nie zna sie na biznesie . Wiadomo , ze jesli sprzedasz komuś gowno to wiecej juz od ciebie nigdy nie kupi . Sam nalezysz do tych burakow Cypis .
  • 382 / 8 / 0
a.bsurd pisze:
Koncepcja stara jak swiat. Obmysl prosze wymagania niezbedne do pozykania licencji na LSD.
Podstawowy warunek: egzamin z wiedzy o danej substancji. Jak się pouczysz, to nie dasz rady nic nie przeczytać o zagrożeniach i coś Ci z tego w głowie zostanie. ;-) Prawo do samodzielnego nabywania po przejściu kilku sesji tzw. treningowych. Taka jest moja opinia, swoją drogą znów napisałam parę ;-) gniewnych zdań o prohibicji w Knajpie...
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: a(L)ek »
ooooo kurwa 8-( skad wy sie bierzecie "wzorowi obywatele pierdolacy system" buhehehehehe polowa przypadkow tutaj nadaje sie do badan laboratoryjnych na to co im siedzi w tych pojebanych baniach. placza na necie na to czy tamto autor tematu doskonalym przykladem.wsadz se w dupe ten konserwatyzm bo ja ide do przodu a nie stoje w miejscu. twoje ziomki pokazaly po raz kolejny ile wartymi sa kurwami ( patrz sprawa Kuronia)najlepiej pierdolnij jakas internetowa krucjate anty dilerska napisz jeszcze do ziobera co lezy ci na sercu i ze checia postrzlasz z ucha .tylko to ci zostalo placz , napinka , i wylewanie frustracji na klawiature frajerku.a juz najlepsza jest teoretyczka co ma w kazdym temacie cos madrego do dodania (nic nie brala dilera to niw eim czy na oczy widziala ale swoje zawsze dopowie to takie hobby czy jak???? ihaaaaaaaa
polecam chwile odpoczynku od komputera bo to rownierz bardzo silnie uzalezniajace i dobrego chlopa bo chyba nie ma co z czasem zrobic.
Ostatnio zmieniony 06 września 2006 przez a(L)ek, łącznie zmieniany 2 razy.
Nique la Police !!!
  • 67 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: skunk_one »

Widać że gość nie miał styczności z dragami żadnymi raczej. Co on mówi, łańcuchy co chwila nowe komórki?! Bez obrazy ale chyba w gta:sa za długo grałeś albo teledysków jakichś sie naoglądałeś(50Cent). Może są tam jakieś "grupy przestępcze" co sprzedają w huj tematów i mają wielkie hajsy na tym ale taki zwyłky diler? Kim on jest?, ileż to on ma kasy? Nie ma samochodu, ma starą nokie, kupi 5g sprzeda i 30zł zarobi i kupi sobie doładowanie za 20zł, tak to wygląda przynajmniej u mnie w mieście(małym mieście[przeszło 10tys.mieszkańców]-dopowiadam). A w większym mieście raczej większej różnicy nie ma tylko pare złotych więcej zarabiają tacy. A co do legalizacji to przydałaby sie ale tak czy tak palił będe : )

w wiekszym (~500 tys) jest mniej wiecej tak samo , a ilu jest takich co biara ziolo na handel po to zeby jaranie sie zwrocilo????
mysle ze demonizujecie zbytnio ten "drugi najstarszy zawod swiata" mam dziwne przeczucie ze malo ktory dil nie nazeka za przejaral caly zarobek itd, zreszta pomysl ze masz zrobic 100 - 120 kursow w tyg wychodzi po 20 klientow na dzien srednio , 20 kursow dziennie po 2 patrole na osiedle srednio 5/7zl kurs- 5-7 lat odsiafdki,ja tu widze ze 2 blanty na godzine do spalenia zeby pierdolca nie dostac, rozkmincie skad by ci wszyscy ludzie co mieszkaja w wielkich miastach wzieli dope???????????ilu czytajacych ten watek bralo temat od kogos innego niz dil????? bo podejzewam ze jak zaczynaliscie jarac to raczej nie braliscie tematu od starego znajomego hodowcy
Uwaga! Użytkownik skunk_one nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: w3ga »
sry za wskrzeszenie takiego dinozaura.
moja mala uwaga.... u mnie w miescie maja na gramie od 8 do 12 zl na gramie. to tak do postu wyzej:)
just give me some weed

nobody is perfect... my name is nobody :]

Buhhhhh hahahahahahahahahah!!!!!1111
  • 352 / 97 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
Moze powiem jak to u mnie na osiedlu wygląda w duzym miescie ok 600tys osob(na studiach :D urodzeniowo jestem z małego miasteczka 30 tys) :D Jest paru kolesi (moze z 4 na całe osiedle ok. 60 bloków) co codziennie wsiadają do swojejego skromnego wozu rocznik 97 w najlepszym razie i zapieprzaja na wioche po towar, a potem do biura do pracy tzw. dostawiacy. Do nich ma dostęp mała grupka osób moze z 20 rozprowadzaczy (studenciaki przeważnie, i co mądrzejsi ławkowicze sprzed bloku) + ziomki ktorzy sie u nich zaopatrują detalicznie a rozprowadzacze rozdają to odbytom ktorzy zapieprzają po klatkach i pylą. Czasem wjedzie na osiedle nowiutki golf czy octavia z kolesiem nienagannie ubranym w sweterek. Otóz przyjechał koles z wiochhy sie rozliczyć. Jaki wniosek?! To nie dill zarabia najwiecej, ten z komórą i łańcuchem bo to zwykly pozer, tylko dostawiak i hodowca, ci ktorzy są najmniej pozorni, a koleś z ketą na klacie jest tylko po to zeby to sprzedał z zyskiem do 4zł na paczce ktora ma moze z 0,7 - 0,8 g. KAzdy z 4 dostawiaczy jest niezalezny, ma inne zrodlo i czasem dziala czasem nie, jak zawsze, nie jedna opcja to druga :D Ale to nie są kolesie co kupują gram za 10 zł :D jak dają 5 zł to bedzie i tak dużo. Ostatnio zawinęli jednego co mial 4 kg zielska na chacie (ten dillowal tylko Z) w prasie podano ze szacowana wartość rynkowa to: 80.000zł czyli tak jakby za gram placil kolo 20 zł, a jego brat (tez macza w tym paluszki) powiedzial ze dal za to najwyzej 20.000zł czyli wychodzi 5 zł za gram. ahah i co? Robią wielki hajz na dragach, ale ilu ich jest?! a odbyty?! zapłacą za fajki i zetke dla siebie i tyle z zysku :D
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 30 / / 0
Nieprzeczytany post autor: cypis »
mam kolezke ktory goni na jedynki i okolo 4 stuwy dziennie wyciaga wiec nie pierdol glupot
Uwaga! Użytkownik cypis nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lun4t1c »
cypis pisze:
mam kolezke ktory goni na jedynki i okolo 4 stuwy dziennie wyciaga wiec nie pierdol glupot
400zl x 30dni = 12000zl na miesiac
wiec cypis poprostu ....
nie pierdol glupot
"Just a little pinprick.
There'll be no more --Aaaaaahhhhh!
But you may feel a little sick."
Pink Floyd - 2001 Echoes - Comfortably Numb
  • 30 / / 0
Nieprzeczytany post autor: cypis »
no kurwa ma swoj wlasny material wystarczy ze schodzi mu 10-13g dziennie i tyle wyciaga proste?
Uwaga! Użytkownik cypis nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 475 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fiesta »
fikcja z durnych filmow jest brana za rzeczywistosc. Znalem wiele osob bioracy pl heroine i wszyscy sami musza sobie produkowac, ale produkcja jest tak malo wydajna, ze cale dnie trzeba tyrac przy garach, wiec jak tu cos sprzedac, gdy im samym ciagle brakuje ... Pewnie ze sa sytuacje, ze czasami sa zmuszeni ciut sprzedac, aby miec na skladniki, jednak napewno nie sprzedadza przypadkowym osobom, tylko dobrym znajomym, co prawie nie moga sami produkowac, wiec o filmowej dilerce nie ma mowy, bida z nedza!
Uwaga! Użytkownik Fiesta jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.