Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Polecam jesc kawe. Normalnie lyzka kawy mielonej do ryja i popic duza iloscia wody. Nie trza sie jebac z zalewaniem, zaparzaniem a filizanką jest żołądek. Jedzona lepiej klepie, wiecej kofeiny zostaje przyswojone a i wydaje mi sie że masa ziaren stymuluje trawienie.
Fuzja - D5
Ja sobie nie wyobrażam bycia tak zbombionym żeby nie ogarnąć palnika :D
Tak właściwie mogłabym pić nawet najgorszą, najtańszą kawę byle z mlekiem. Ale nie lubię kawy ze śmietanką ani jakimiś wybielającymi chujstwami w proszku, fuj~
Bez mleka piję chyba tylko świeżo zmieloną kawę i czasami rozpuszczalną jak sobie kupię jakąś dobrą akurat.
A do kawy - papieros, szczególnie rano
Come eat some chemicals
He'll never change he's not that brave
He'll never say you're beautiful
Oh Vivica I wish you well I really do, I really do...
W sklepie 119zł u zachodnich sąsiadów lub allegro oryginalna za 60zł-1kg.
2.Kawa Sati Vaniliowa również ziarna cenowo też nie jest źle,jak za średniej jakości kawę. ;-)
z rozpuszczalnych: nescafe espresso - ostateczność, jak nie ma tej powyższej.
osobiście nie kupuję kaw mielonych, brakuje mi w nich tego świeżego aromatu, jaki mam zaraz po zmieleniu kawy ziarnistej. to bardzo ważne, bo kawa mielona po miesiącu traci niemalże w całości swój zapach i aromat, a kawa ziarnista mimo, że też trochę straci, jednakże po zmieleniu stanie się on znowu intensywny.
motosss pisze:1.Jak dla mnie kawa Lavazza Oro w ziarnach :-D Lepszej nie piłem.
W sklepie 119zł u zachodnich sąsiadów lub allegro oryginalna za 60zł-1kg.
2.Kawa Sati Vaniliowa również ziarna cenowo też nie jest źle,jak za średniej jakości kawę. ;-)
sprzedaje kawę min.120zl za 1kg,min.taka z Fair Trade.ale głównie z plantacji bez oprysków.żadnych mieszanek z robusta czy mechanicznie zbieranego gówna.
najśmieszniejsze jest to,ze umiem ją dobrze sprzedać,dobrze doradzić,rozróżniać po zapachu wypalone ziarna[kawy hodowane na wyżynach pachną inaczej niż te z nizin,słodko.]-ale pic nigdy.nie cierpię smaku kawy.
mogę przeboleć bardzo słodką kawę mrożoną,ale jakiejś zwykłej...nie-e.cofka natychmiastowa.
jedyna jaka mogę wypić bez ciągłego skamlenia o litość,to etiopska z dziko rosnących krzewów.zajebista.
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.