uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 459 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rastuch »
według mnie to azot blokuje roślinke ,takie proporcje jedną zblokuja druga nie:fosfor,fosfor,fosfor
3,35,10 to jest idealna proprcja
ja sie z takim nawozem jeszcze nie spotkalem niestety... mowie o normalnych nawozach,z normalnego ogrodniczego za NORMALNA cene.
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
  • 13 / / 0
najbardziej zblizony jest nawóz do kaktusów 3,9,5
  • 13 / / 0
poza tym roslinka kwitnie fazami, i niema słoneczka (żniwnego) widmo czerwone tak potrzebne do kwitnienia (a ja tu na deszczu wilki jakieś)
  • 459 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rastuch »
poza tym roslinka kwitnie fazami, i niema słoneczka (żniwnego) widmo czerwone tak potrzebne do kwitnienia (a ja tu na deszczu wilki jakieś)
czaisz, nic z tego posta nie skumalem :D to sie jakos kupy nie trzyma, moglbys jasniej? :)
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
  • 86 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KOOOOŃ »
jp-australia kwitnie ci juz ww na oucie??
  • 122 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Pryk-u »
nie wiem jak australi ale mi WW juz kwitnie, od niedawna juz wszystkie moje sensi mają fajne małe budsiki [out oczywiscie].

ps. podbno we wrześniu ma być fajna pogoda :D
  • 86 / / 0
ale normalnie juz topy masz czy narazie preflowery bo pojedyncze kwiatki to i u mnie juz sie pojawialy 3 dni temy dzisiaj jade wezme aparat i wrzyce fotki to az wam sie łezka zakreci w oku jak zobaczycie takie ladne rosliny ktore raczej nie maja szansy dojsc :(((((((((
  • 122 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Pryk-u »
yo, to nie preflowery bo te to juz miałem z 2 tygodnie temu, teraz juz mam wszystkie gałązki całe w topah praktycznie. Mam nadzieje ze dojdzie mi to ww, ja tez jak załatwie aparat to skocze na spota i wrzuce jakieś zdjęcia.Bedzie ładna jesień to i tobie dojdą :]
  • 86 / / 0
tylko ze ja bylem 3 dni temu na spocie i topow ani sladu chaciaz nie jestem pewien do konca czy to ww czy ak48 bo na iwosne mi sie pomieszaly troche mielem kilke nasion ww i kilka ak i z samiczek porobilem klony i do konca nie wiem co to jest. oze mam kilka ww i kilka ak a moze same ak a moze same ww :-p nie wiem ale na zadnej jeszcze sie nie pokazaly topy:(
  • 13 / / 0
hormony wytwarzajace kwiaty najbardziej pobudzane są przez czerwone widmo słoneczne które nawiększe natęzenie ma na jesień (fenomen czerwonego słońca)a przy takiej pogodzie słoneczka niema i kwitnienie opuznia sie . .(wszelka wiedza o mary jane)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.