Jaki bezpieczniejszy sposob mozecie polecic, bo jedyne co mi przychodzi do głowy to włozenie sobie w dupsko. Przechodzi sie przez skanery?
Czasem losowo wybiorą jakiś samochód do kontroli. Jednak nawet rzadko na granicy a raczej w strefie przygranicznej.
Jest trzepanie, psy wąchają?
Chyba, że policja będzie z psami. Wtedy one na pewno wyczują marihuanę, praktycznie co byś nie zrobił.
Bo raczej nie ma w 100% skutecznego i pewnego sposobu na oszukanie psów. A to jest prawdopodobne.
Znajomy został właśnie w ten sposób złapany na terenie Niemiec przewożąc marihuanę z Holandii.
Z tego co pamiętam mówił, że został ukarany grzywną w wysokości 500 EURO, oraz musiał wrócić z Niemiec na swój własny koszt, bo zabrano go z busa na posterunek.
musisz mieć chyba 13 lat albo być gejem żeby wsadzać gandzie w dupę...
28 kwietnia 2018Lekky pisze: Witam. Jestem nowy na forum więc nie wiem czy dobry dział, jeśli zły - wybaczcie. W niedługim czasie, czeka mnie wyjazd do Włoch ze znajomymi, chcieliśmy zaopatrzyć się co nieco u nas w kraju. Jedziemy minibusem 6 osobowym. Mogą być kłopoty? Trudno jest przewieźć? Z góry dzieki za odpowiedz
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.