Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 44 / 1 / 0
kottt behemot pisze:
Z dużo bufedronu powoduje nieprzyjemny efekt strucia, nie warto przyjmować więcej niż 500mg/doba :finger:
Zależnie od tolerancji. Kończąc 5 gramowy worek waliłem 500mg w ciągu kilku godzin i czułem się całkiem dobrze. Na początku po 100mg miałem porządnego spida.
  • 415 / 1 / 0
Dostalem 3 giety :-D , a ponad jeden juz poszedl spokojnie w dobe w tym walac ze dwa razy IV, teraz sniff po prostu mnie pobudza nawet 150, tylko troszke za mocno mnie stymuluje ten keton... No i zeby wogole cokolwiek zjesc to wrecz musialem sie zmuszac :-p Nie zamierzalem tak robic ale jak pierwszej nocy do rana opierdolilem 300-400mg a dzialanie sie skonczylo i zaczal sie zjazd to myslalem ze padne... tak kurewsko hujowo sie czulem. Nawet bym go przesiedzial nic nie robiac ale to tez mnie meczylo jak diabli. No i tak polecialem dalej %-D Mam nadzieje ze jak skoncze w koncu tego wora w tym tyg to nie bedzie to nioslo ze soba jakichs okropnych konsekwencji... Jakby co zostawiam 4mg klona i kupie ze dwa piwa. To na pewno mnie troche rozluzni.... Staram sie tez przespac z 8h co dwie doby dla regeneracji ^_^ Standardowa cecha tej sub. - jak zaczniesz wora to konczysz z pustym :P

Gorzej ze po walnieciu IV, sniff powoduje tylko lekkie otrzezwienie nawet w ilosciach 130-150 a nawet wiecej, musialem w jedna godzine dwa razy pociagnac z ladne 130 zeby faktycznie mnie milo rozpierdolilo... Za to 50tka IV daje juz spokojne efekty :cheesy: . Ale nie chce sie przeciez kluc az do skonczenia wora, bo to by bylo z kilkanascie razy jak nie wiecej :huh:
Ostatnio zmieniony 03 września 2012 przez DXMowyKodeiniarz, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 438 / 6 / 0
Podobnie dla mnie buf działa jak kawa. Przyjmuję tylko per sniff ale zamówilem ostatnio z xxx.x-x.xx w promocji 5 g za 100 kurwa co za chujnia . Ja pierdole, spływ niemiłosiernie paskudny puder rzecz jasna myślę sobie znowu Cap bufedronowy mogłem w kapsułki ładować przerobiłem 1g przez noc zasnąłem koło południa płytkim snem. Przyjemności żadnej już z niego nie czerpie odkąd pentedronem się truje , no chyba że na krystaliczny trafie to i owszem niezwykle przyjemny
  • 33 / / 0
Mój najdłuższy ciąg to 7dni w tym czasie zjadłem około 7g, jest to bardzo kontrowersyjna substancja na ciągi, najgorsze że jak masz to to musisz przyjąć, choć można się po kilku dniach flaszką napić i uśniesz ale z rano co pierwsze się robi to sniff.
Coś się kończy, coś się zaczyna.
  • 2647 / 41 / 0
9G w 5-6 dni.

WoW. :-P
ODPOWIEDZ
Newsy
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.