Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
Żałujesz że nei przyłożyłeś się bardziej do odparowywania octowego, ale to wejscie i bezwład w nogach! mmmmmm!
Sam profil działania nei zachwyca, czegoś tu torszke brakuje-moze jakbym zmaiast kwasu octowego 100% miał bezet to było by lepiej-natomiat wejście bije na głowę hel, mocne ale inaczej niz morfiny, dławi ale nie nieprzyjemnie a wręcz przy i rozpeirdala błogościa od stóp do głów. POLECAM! krystyna żak-twoja stara
I fajne jes tot żę ta maź co zostanie na chochli starcza na wygrzanie 2-4 strzałów bo się z apeirwsyzm razem nie rozpuści cała...
A i sokufa najwaszniejsze a oczym zapomniałem tosze robiłęm to z 800g bakkalanda
A nie próbowałeś z tego narobić towaru, z użyciem kationitu, jak pan buk przykazał?
Pefnie da się i tak! Ja tam peorle, katonitu nie mam więc jebie się z tą bezkatoninufką jak matka z ćpakiem, ale co zrobisz? Zalewałem kwasę octowę 100prosen, ale ocet też trochę dziaa chociaz nei jes taki mosny to wygładza wejscie, przynajmniej w opium...
A wogole to nie róbcie takich wynalazkó to można pirogena żłapć jak właśnie wcozraj złapałem, myślałem że kufa mi łęb rozjebie ciesnieniem wysadzi, pewno coś tam słoma przyblokowała :scared: Jush miałę mame z dołu wołać w nocy środku żeby mnei eferalgan daa, ale postatnowiłem że będę prawdizwym męczyzną! Jeno szczególnie że rozjebane pompki an biórku widniały więc nie warto :emo:
Ale wejscie ma dobre, polecam!
thomer pisze: 5. Smołę na waciki (takie kosmetyczne), wyszło z całego garnka jakieś 6-7 tych wacików
6. Do małej miseczki wlaliśmy Acetonu kupionego w nOmi (firmy Dragon...), na tyle, żeby starczyło na zanurzenie wacików. Każdy z wacików płukałem w tym acetonie jakieś 5 razy, żeby było jak najmniej strat. Niestety trochę materiału wypłynęło do żółto-brązowego acetonu, ale przefiltrowaliśmy to i raczej żadnych ciał stałych tam nie było.
A teraz jakie znaczenie ma zakrapianie wat. Otóż z 1kg przecietnej slomy robi sie okolo 100 dobrych centow czarnego towaru, a bez zakrapiania wat wychodzi ze 30, ale duzo bardziej czystego towaru. Wielu ćpunów wykorzystywało tą wiedze, robili komuś produkcję i nie zakrapiali wat, bo zwykle każdy kto zleca zrobienie patrzy na ręce, nie mozna odlać towaru. Ten co robi zaczyna zalewqa waty, robi zalewki, w kńcu mówi: zobacz, zrobilem już 6 zalewek (rzadko robi się 4, wystarczają 3), potrzebujesz jeszcze te waty? Na to zleceniodawca: nie, weź je sobie. :) :) :)
Słyszałem taką historię, pewna laska zleciła robienie kolesiowi prawie zielonemu w temacie, ona miala slomę i bz a on nic, dlatego jej robil. W końcu ta dziewczyna gada z moim znajomym i pyta dl;aczego wychodzi jej tak malo towaru, no dosłownie 30 centów z dużej produkcji. Na to znajomy zapytał czy ona ma waty po produkcji :) :) Ona zbierała waty z calego miesiąca robót !! Znajomy bez krepacji spytał, czy ona mu da te waty, ona nic nie podejrzewając dała mu je. Znajomy miał 1600 centów :) :) :) Jak sie nie znacie to inne cpuny moga was nieźle wykorzystać, uwazajcie :)
No przekazałem wam niuanse produkcji, końcówki dokladniej. W ogóle dużo wiem, znam osobiście środowisko,udzielam się, chce kompetentnego! :) Za kompetentnego mogę napisac czym zakrapiać waty robiąc na sklepowym rozpuszczalniku :) towar wychodzi czysciutki i jest więcej niz przy produkcji na acetonie.
/cut/ - na forum obowiązuje zakaz handlu poza działem ogłoszen - jednego posta już wywaliłem - czytaj regulamin. I ogarnij capsa | miumin
punkowa pisze:dykta, ziomeczku.
Better, jeśli o acetylację chodzi to dobrze ją przeprowadzić w jakimś rozpuszczalniku organicznym, najszybciej proces zachodzi w acetonie, blyskawicznie doslownie. Wydajnosci też sa zaskakująco wysokie, wyraźnie wyższe niż po samym zalaniu morefiny bezetem i utrzymywaniu temp. 85*C. Dla acetonu wydajnosc acetylacji majki to ponad 87% z tego co wiem.
Kwas octowy lodowaty w obecnosci octanu sodu przy gotowaniu moze podstawić 6 pozycje, czyli tĄ potrzebna, bo acetylowa grupa w 3 pozycji nie jets potrzebna.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.