Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
Akurat etylon to nie jest gówno... i działa IV także , Satif pisał jak go rozjebało %-D
Jakiego koloru miałeś etylon ? Śnieżnobiały ? czy beżowy lub podobnego odcienia ? :huh:
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1611 / 34 / 0
CHYBA (!) - pamięć -> :scared:

w ogóle nie pachniało jak dobrze znane mi ketony, białe, krystaliczne(jak etkat wygląd). Już zapach zdradza gówno - keton kurwi - dobry keton kurwi lekko. Sprzedawca powiedział że tego się nie wciąga tylko połyka (tak jak 3-MMC), a i.v. "ponoć na forum coś pisali" - nie da się i chuj - na mnie to podziałało trochę jak połączenie bardzo chujowego bufa z meskaliną i.v. - po prostu zatrucie.

Fazę próbowałem ratować gieblem, potem dorzutka oral i faktycznie - oral może i działa ale etylon to w ogólne inny gatunek jest - ja szukam na wzór mef/buf/NEB = euforianty, a nie empatogeny.

Jutro rano testy, ale już się boje wyjebanego grubego hajsu w błoto... Jak będzie dopszo to was obsram sketonionym spamem... tzn wartościowym trip-raportem ;-)
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 2428 / 90 / 0
Taa napewno bufedron i ełforia to w chuj wspólnego majom %-D

Edit: to źle mnie kojarzysz ^_^
Ostatnio zmieniony 10 sierpnia 2012 przez Modyfikowany Bigos, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1611 / 34 / 0
chyba teraz cie czoeku kojarze - miałeś nick Forest, wcześniej jeszcze inny?
bufedron dostarcza 20% mefowej euforii - kupisz taką u swojej na bazarze? - nie kupisz.
Pamiętaj - ja mam nie jest zwykły buf - ja sobie w sortach przebieram - raz dobry buf daje 40% euforii, raz 10% - reszta to stymulo i hamulce na off.

Proponuje nabyć doświadczenia a nie wzorować się na postach cudzych.
buziaczki

• 180 / / 0
teoretycznie bufderon tu bufderon i zawsze powinien działać tak samo, so sorry.
  • 1611 / 34 / 0
gówno - sort sortowi nierówny, też jak poleży, zależy gdzie poleży inaczej robi.
wam robi byle co - ja pukam i.v. to czuje różnicę.

kupować tylko z jednego sklepu, ew. od tego drugiego ale go mniej lubie - daje bufa co wygląda jak wapno - na szczęście działa dobrze :cheesy:

wiecie że te posty mogą wyjebać?

dlatego: poproszę kogoś o opinię kto OSOBIŚĆIE JEBAŁ i.v. a nie tylko słyszał - gdzie jest XZX - to mój bóg ketonowy - on to pewnie pukał - czekam na hinty.

• 157 / 10 / 0
Co się stało z dostępnością? Pytałem u kilku Vendoor'ow i nikt nie ma, powiem więcej, nie wiedzą kiedy znowu będzie :motz:
  • 20 / 1 / 0
ja walę i.v. i wiem co piszę w temacie. [wszystko co można wciągnąć można puknąć, czasem tylko z lekkimi konsekwencjami] a że to temat o 3-MMC to coś napiszę:

3-mmc od [vendora nr. 1] robiły mnie na koncertowo, nawet samo, ale w mixie np. z eth-cat lub pente [góra jedna czwarta części 3-mmc] to już był orgazm w granulkach. rozpuszczalność w wodzie - idealna.

kiedy sklep się skończył zamówiłem u [vendora nr. 2]
3-mmc z wyglądu podobne ale już w konsystencji nie, ponieważ było wilgotne [stary sposób na masę] i kleiło się do siebie kiedy to od flaszek było sypkie. rozpuszczalność w wodzie - dobra. najgorsze jednak wychodzi przy i po strzale.
primo: pieczenie - pierwszy raz w życiu poczułem je po BK. od [vendora nr. 1] mogłem zajebać 600mg na 2ml i jedyne co czułem to niezdrowe podnieceie na myśl o zbliżającej się fali rozkoszy. tego mogłem strzelić 300-400mg w dużej ilości wody [nawet 7-8ml] a mimo to czułem że substancja zjada mi kanał ;) oznacza to, że do 3-mmc dosypany jest kwasek cytrynowy lub insza substancja która podobnie wygląda i też rozpuszcza się w wodzie.

test przeprowadzały ze mną jeszcze dwie bardzo doświadczone osoby [old jankies iniection] i zeznały to samo.
tak więc nikt mi już nie wmówi, że substancje w różnych er ce szopach są identyczne.

zakaz wskazywania źródeł palcami - surv
  • 1611 / 34 / 0
Jest i jest świetny, ale i lekki.
Fresh nius:

150mg i.v.
wejście jak powinno - już w połowie tłoka.

+15-20min - bardzo bardzo przyjemne :cheesy:

Faktycznie wcale mnie nie nosi jak przy buf/neb -mam sobie raczej ochotę siedzieć.
Na razie mogę powiedzieć, że kosztem czystości umysły (być może także weny) i stymulacji po prostu czuję się dobrze.

zwracam honor

[ external image ]

PS: wygląd drobne kryształki, zapach sprawdze potem. Też reszte raportu potem.
Aha - mam tolerke - tydzień temu DOI, 25-i, 1g NEB - parę dni minęło i jest fajno ale świeżaki pewnie porobi mocniej.

+30min- niestety - o ile NEB mocniejszy to dłużej trzyma - strzał na 1h-15,h spokojnie starcza - tutaj już jakby coś ssanie monting.
Rozmowa ogar, świetne - dużo większy ogar jak przy klasykach.

• 233 / 6 / 0
dla swiezaka nigdy nic nie bralem oprocz palenia starczy 100mg?
Uwaga! Użytkownik Jobsons20 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.