Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
kontofilmowe pisze:Jeśli próbowałeś wcześniej kody, a wszystko na to wskazuje i spodziewałeś się czegoś mega hiper po snifie to nic dziwnego że się zawiodłeś. Każdy wszędzie powieci ci, że jak morfina to tylko iv ;-)
kontofilmowe pisze:Jeśli próbowałeś wcześniej kody, a wszystko na to wskazuje i spodziewałeś się czegoś mega hiper po snifie to nic dziwnego że się zawiodłeś. Każdy wszędzie powieci ci, że jak morfina to tylko iv ;-)
leiche pisze:Nieprawda, można się całkiem fajnie zgrzać roztworem do picia albo nawet mst. Tylko nie każdy docenia m. To nie jest jakaś bomba, tylko kocyk polarowy.kontofilmowe pisze:Jeśli próbowałeś wcześniej kody, a wszystko na to wskazuje i spodziewałeś się czegoś mega hiper po snifie to nic dziwnego że się zawiodłeś. Każdy wszędzie powieci ci, że jak morfina to tylko iv ;-)
kazdy lubi co innego, m podana w roztworze zadziala jak zupka, bez wjazdu, zadziala dluzej i tyle. kazdy lubi ciepelk ow innej formie,jaka duskusje chcesz sprowokowac?
Tnij cytaty i troszkę grzeczniej, proszę. a.a.
Powód: .
Po długiej przerwie od opiatów udało mi się niemalże całkowitym przypadkiem skołować 20 tabl Sevredolu 20 mg (i 10 tabsów Doltardu 10 mg, ale z tego chyba nie będzie mega pożytku), no i zastanawiam się jak najlepiej do tego się zabrać. I.v. na sam początek odpada, bo na pewno coś spierdolę, a chciałabym przeżyć miłą, i na tyle ile się da intensywną przygodę z majką. Receptory mam jako tako wyrobione, gdyż swego czasu brałam kodeinę, w przeciągu może półtora roku kilkanaście razy i zarzuciłam to, gdyż rzygać mi się chciało na sam widok tego ultragorzkiego przesączanego przez "szmatę" roztworu kody... Jednorazowo brałam 225 mg kodeiny z Antidolu, ładnie grzało, choć już po 8, 10 razie było słabiej niż na początku, rzecz jasna.
Pytanie moje jest takie czy na początek najlepiej byłoby podać p.r. 20 mg morfiny w r-rze wodnym czy może więcej. Nie chcę, żeby tabletki się zmarnowały na eksperymenty, więc dajcie radę. Tak, czytałam wątki, ale może ktoś jeszcze dorzuci coś odkrywczego. Dzięki.
(zawsze mogę jeszcze zacetylować - fajnie jest pracować w labie ;p)
inso pisze:i.v. jak nie to oddaj mi
Przy i.v. pojawia sie na początku intensywna faza, tylko tą drogą podania można osiągnać tak euforyczny stan, ale ta maksymalna euforia bardzo szybko schodzi i późniejszy stan nie jest już taki zajebisty, stan po zejściu tej najzajebisciejszej euforii jest dla mnie mniej satysfakcjonujący niż stan po zazyciu majki p.o. Po spożyciu rzeczywiście nie jest tak intensywnie, ale za to dlugo na mniej więcej stabilnym poziomie, dzialanie też schodzi powoli, nie zostawia w glowie takiej pustki. Właściwie toprzy niskiej tolerce dzialanie morfiny podanej p.o. trwa i trwa, cały czas jest dobrze, mniej luyb bardzkej, ale jest dobrze. Cykanie jest fajną, szybką, czysta, sprawną,wydajną metodą, dopuki mam baty będzie to mja droga podania No.1, ale przekreślanie p.o. nie jest najlepszym pomyslem. Poza tym polecam p.o. jak chcecie zrobić dtx i schodzicie z dawek. Na długo zalecza, wcale nie potrzeba dużych dawek do zabicia skręta (w porównaniu do dawek rekreacyjnych przy iv) no i taka mniej ćpuńska metoda.
Czy ucisk w klatce piersiowej po dożylnym podaniu 10mg morfiny jest spowodowany jakąś nadwrażliwością na daną substancję, czy moim (przyznaję, że debilnym) pomysłem puknięcia roztworu bez przefiltrowania?
Pytam, bo za pierwszym razem pukałam taką samą ilość, również bez filtrowania i obyło się bez nieprzyjemności.
Po ostatnim bólu nie wiem teraz czy pukać 20mg, czy dalej połowę. Tym razem oczywiście będę filtrować.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.