[1] http://ukpmc.ac.uk/abstract/MED/8513649
[2] http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1 ... x/abstract
[3] http://www.springerlink.com/content/q81g471410422q7p/
Jak lekarz przepisuje alpre na całodniowe branie to retardy z rana czy 3 razy normalne?
cytrynian pisze:AA strasznie krótkie działanie
Składam samokrytykę, słowo zjadłem. Chodziło o SZCZYTOWĄ moc działania.
cytrynian pisze:A jakie dawki, ja połówkę czuje spokojnie do 4 godzin.
Jak lekarz przepisuje alpre na całodniowe branie to retardy z rana czy 3 razy normalne?
Retardów nie chce pisać przynajmniej mój psychiatra - mam nosić słoik w kieszeni i chuj, a nie "wypełnić obowiązek" połknąwszy rano tabletkę, po czym obić komuś ryja.
Dawka doraźna waha się od 0 do IleKurwaPotrzebujesz mg.
Pomijając fakt, że chujowo działały retardy jak dostałem raz jako bonus do normalnej alpry.
Jestem na klonazepamie już 3 lata bez podwyższania dawki- ciągle 4mg, alprę mam, nawet nadmiar, niewykorzystane recepty na Xanax,
dyskusja o tym, że nad benzo nie da się panować...
Litości, jesteśmy dorośli, jesteśmy ludźmi, mamy wolną wolę.
Nad wszystkim da się panować.
Nie brałem kodeiny przez 3 miesiące, w piątek wziąłem, no i co - jajco, nic się nie stało, wziąłem bo miałem ochotę, w sobotę nie wziąłem, w niedzielę też nie, także jutro nie mam zamiaru.
(8 lat brania, pamiętam detoks, pamiętam jak bardzo było chujowo.)
Benzo nigdy nie nadużywałem, po co mam brać więcej niż te 4 mg klona?
Nie uspokaja mnie, nie, za to tych miesięcy które mi to ścierwo wycięło z pamięci już nic mi nie przywróci.
Alpra jest dobra na nerwy, tylko lepiej nerwów unikać, to ludzie nas denerwują, można ich przekonać żeby przestali.
W ten czy inny sposób, faszerowanie prochami samego siebie gówno da.
Owszem, panu doktorowi powiem o zbawiennym wpływie alprazolamu na stany napięcia i wkurw... niepokoju jeżeli zapyta o to podczas wizyty.
Tutaj nie jestem na wizycie - kłamać nie muszę.
Benzo rysują łeb, w szkole musiałem żreć i po 6-8mg (2-3 sztuki co ~2 godziny) teraz nie biorę i tak mi lepiej.
Brałem jak odstawiałem kodeinę - niewiele pamiętam.
Niektórzy nie mają wyjścia i muszą z tym żyć ale dobrze się zastanówcie zanim wsiądziecie na stałe.
Co innego sztukę na kaca, czy tam na imprezie ale żarcie codziennie staje się znośne po pół roku... później tylko się to łyka żeby nie iskrzyło we łbie, nie bolało, nie było dreszczy ani żadnych psychicznych niespodzianek.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.