Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 80 / 1 / 0
ja sie spotkalem tylko z totalnei zamknietymi opcjami, otwór moze 3-4 wiekszy niz ten w skrzynkach na listy kurwa....
  • 2466 / 15 / 0
A ogolnie jak z legalnoscia takiego procederu ? Jak smiec nikomu nie przydatny a nam tak to jak prawo moze zabraniac recyklingu ? Gdzie ekolodzy?
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 2878 / 21 / 0
Masz o tym link na pierwszej stronie, poczytaj: http://talk.hyperreal.info/kosz-przeter ... 33957.html
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 577 / 10 / 0
Nie da sie grzebac w koszu i nie zrobic przypalu niestety. Zawsze jest jakies 70% ze pizda z apteki/przychodni/urzedu miejskiego Cie przyczai. Lecz w urzedzie miejskim znam taką godzinę że tej pizdu juz nie ma po 15 :) Tylko ze te kosze maja male otwory i ciasno tam w chuj i jak sie grzebie to siara w pizdu < cos jak grzebanie w smietniuku za puszkami> Dlatego na czysto tylko tak ukradkiem patrze czy cos tam blisko otworu nie ma jakiegos benzo,opioidow a jak jestem ucpany.najebany to troszke tam poszperam bo w tedy mniejszy wstyd. Mysle ze tak ogolem to Gówno mogą nam zrobic za grzebanie w smietniku . Kiedys jak bylem totalnie nacpany klonami,alkiem,baclofenem taki gosc mi sapal to popchnalem go i mowie wypierdalaj do grabi (to jakis wozny byl) Pozniej pizde zamknal.
Pamietam jeszcze kiedys lepsza akcje. Bylem w przychodni nie wiem juz po co chyba sie wylać. Patrze sprzataczka lazi z workami i w srodku leki, myslalem ze to te z tych koszow i poszla do kibla a worek zostawila, ja go jeblem i ucieklem haha wiara ale kurwa patrzyla a najlepsze ze to byly same kurwa puste opakowania po lekach :((((
  • 4024 / 371 / 951
cpunex pisze:
Nie da sie grzebac w koszu i nie zrobic przypalu niestety.
Najważniejsze, że się starasz.

Nie powinieneś tak jawnie offtopować z racji na pełnioną funkcję :-p , widzę wszystko! - Lotnik
  • 761 / 11 / 0
I widzisz cpunex, nie żebym ci urągał, bo sam nie jestem dużo lepszy i skłonny do dużo gorszych odjebów, ale przez takiego Ciebie robi się przypał i w końcu kosz znika, a że grzebiesz w tych najlepiej usytuowanych to szybko to się skończy. Sam powiedziałeś, że widzieli Cię tyle razy, że w końcu zabrali z przychodni na długiej Wro., a tam był w zajebistym miejscu. Powiedziałbym Ci gdzie są jeszcze, ale jeśli ma zaraz zniknąć to wolę nie... ale mogę Cię poczęstować ewentualnym łupem. Ostatnio miałem tłusty połów... który potem lekką rączką rozdałem, ale może dobrze, bo lepiej, żebym nie jadł za dużo benzo... Ważne to robić to rzadko i tak, żeby nie widzieli, a jak zobaczą to dobrze grać (głośna rozmowa przez telefon np. z mamą o wyrzuconych przypadkiem przez babcię lekarstwach) i nie wyglądać jak wygłodniały narkoman ;-)

...ale jeśli chcesz to odezwij się na GG, a dam Ci namiar na taką miejscówkę, gdzie zawsze jest dużo ludzi, większość ćpa i w ogóle... resztę ci opowiem :-) ...
We are all singing, all dancing crap of the world.
  • 1345 / 6 / 0
Ja nie mam nerwów do tego. Próbowałem z drugą osobą (łatwiej - zagaduje personel), ale wyciągałem na ślepo, bo w nerwach. Wyciągnąłem chyba z 8 rzeczy w jednym miejscu, ale nic ciekawego tam nie było.
Chyba musiałbym się czymś nakurwić.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bender

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • 577 / 10 / 0
BelialGlow Powiem Ci szczerze ze kiedys bylem duzo wiekszym idiota i moja glowna miejscowke mi kurwa zamkneli zaluje tego chociaz to nie wina przez to ze tam grzebalem przypalowo a przez to ze kiedys nacpany przyznalem sie staremu i rodzicom ze tam grzebie w lekach albo swojej dziewczynie bylej i ona im powiedziala a nastepnie rodzice zadzwonili do tej apteki i juz byl koniec i glowinie dlatego wycofali ten kosz sam kurwa jestem w glebokiej depresji przez to bo juz nie mam gdzie grzebac a w tym urzedzie miejskim raz na centralnie 12 miesiecy cos dobrego wyciagne nie grzebie tam jak rasowy cpun tylkobardzo krotko tak z 30 sekund to max akiedys w tej przychodni jebali mnie ludzie grzebalem tam z 2 minuty do poki czegos nie wyciagnalem. Tak wiec ta miejscowka w UP nie jest zagrozona bo ostatnio juz nawet wiem na kogo nalezy uwarzac i jest bez przypalu. O zamknieciu kosza w przychodni takze zadecudpwalo to ze mialem legalny dostep do klonazepamu moglem tego brac tonami na recepte od lekarza z przychodni a w tej chwili nikt juz mi nie wypisze nawet 0.5 g klona musze zastanowic sie nad zmienieniem przychodnibo w tej juz jestem spalony w 100 pizd. Odezwie sie na gg bo zalezy mi na towarzystwie lekkich cpunow bo samemu mi nudno .
  • 1345 / 6 / 0
cpunex pisze:
jestem w glebokiej depresji przez to bo juz nie mam gdzie grzebac
W dupie se pogrzeb. Godne to jest pogardy, nie dlatego, że grzebiesz, tylko dlatego, że już nie wstydzisz się tego, sam się przed sobą tłumaczysz, że teraz to grzebiesz tylko 30 sekund (!)
Sam grzebałem w koszach parę razy (i grzebię), ale zawsze zażenowany jestem sobą i nie staram się usprawiedliwiać, bo to ćpuńskie na maksa. Wiesz, nie mówię, że jestem jakiś lepszy, też ćpunem jestem strasznym, ale jakoś ciężko mi przychodzą takie akcje, zwykle czuję potem niechęć do siebie... Nie wiem, pewnie mam słabszą psychikę i tyle.

Ogólnie to pozdro i życzę Ci, żebyś zawsze miał gdzie grzebać i wygrzebywał same cymesy. Ja dziś wygrzebałem 90 tabsów bellergotu w 3 listkach całkiem mimochodem - byłem na zakupach w aptece, było pusto, a z kosza się wysypywało, więc wyciągnąłem to dość spokojnie i wyszedłem. Zobaczymy, co to będzie, jeszcze nigdy nie jadłem barbituranów.
Wiadomo, że się cieszę, ale nie umiałbym chyba powiedzieć, że:
cpunex pisze:
jestem w glebokiej depresji przez to bo juz nie mam gdzie grzebac
Wiesz, co to jest depresja?

Bender

• 638 / 10 / 0
lol. cały ten wątek to ocean śmiechu :) :)
Ja też nie mam takiej mocy psychicznej aby grzebać w tych śmietnikach bez zażenowania, chyba, że byłbym mocno zbenzosowany :) Kiedyś dawno temu miałęm taki pomysł by przejść się na jakieś dzikie wysypisko i pogrzebać w śmieciach w poszukiwaniu jakiś opiośmieci :)

Nie rozumiem jak mogą się ludzie czepiać w aptekach o takie coś. I tak te przeterminowane leki są utylizowane, więc komu przeszkadza czy z korzyścią zostaną zutylizowane w żywym organizmie z pożytkiem. Chyba jakieś zryte czerpy(czerepy) zarażone plakietkami "ćpun to zło".
Ostatnio zmieniony 05 sierpnia 2012 przez mesmerize, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.