Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
o kurczę, to ja myślałam, że jest źle ,kiedy wracam do domu i w panice przez chwilę:) myślę, że ktoś mi szafki przeszukiwał lub że mam zamontowany podsłuch za łóżkiem :P
dobrze, że popierdoliłam bk łącznie z pentedronem, bo gdyby mi się to spotęgowało, to cięęęężko. :cheesy:
primum non nocere
Modyfikowany Bigos pisze:Znacznie gorzej... to co teraz masz to dopiero początek
Kiedy jesteś na zjeżdzie i jedziesz autobusem / tramwajem każdy gada o Tobie i Twoich historiach z życia ?? :listen:
Czy też Pani w wieczornych faktach opowiada o Tobie w telewizji ????
koljaczek pisze:czy po nadużywaniu beta ketonów oprócz oczopląsu , mieliście zaburzenia typu niezborność gałek ocznych?
Satif pisze:Uff myslałem, że istne yo-yo z gałek zrobię tak z 3-5 minut nieogar, ale inną drogą zapewne instalowałem, jednakże pocieszyleś mnie; bo już myślałem , że pentedron z ten w promocji po 25 zł ,jakiś skurwiały jest
moim zdaniem pente przewyzsza fete kilkakrotnie, dziala zajebiscie nawet po dociaganiu kilka razy ni mialem zjazdu... i to byly naprawde duze dawki, teraz nawet nie pamietam jakie ale jedynym problemem byl brak snu... 5 dni bez spania robi z mozgu papke- to fakt. Ale moim zdaniem i tak nie wyrzadza takich szkod jak feta albo meta... Oczywiscie nikogo nie namawiam do cpania a tym bardziej do zazywania kosmicznych dawek.. ale prawda jest tez to ze po wzieciu powiedzmy 50mg nie uzyskamy 100% mocy pente- jak pisal bigos duze dawki rozkurwiaja czlowieka od srodka pod wzgledem stymulacji i wtedy mozna poczuc "kopa" pentedronowego. W ciagu kilku dni przerobilem pare gram i nie mam zadnych psychoz, jedyne co mi dokucza to wyalienowanie- wole przebywac sam, wiadomo o co chodzi.
btw. bigos ty jestes jak terminator
bawimysie051 pisze: Wiele opinii jest tutaj kompletnie nieobiektywnych ze względu na wasze doświadczenie z tego typu używkami.
natomiast odnoście tolerancji - większość użytkowników zaznacza, czy jest początkująca w temacie bk, czy ma doświadczenie.
Chodzi mi o ten super stan, że możesz, np. siedzieć na ławce i jest tak przyjemnie.
choć chyba wiem o czym dokładnie piszesz... :) nie doświadczyłam takiego stanu akurat po pentedronie, ale np. po 3-FA odczułam coś więcej niż podniesiony nastrój, nieco mniej niż euforia, inaczej niż naturalny "dobry humor" czy "chill". Stan "niby nic, ale jest jakoś tak fajnie:D!" i ciężko o podobny będąc trzeźwym.
primum non nocere
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
primum non nocere
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.