Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
belialoss pisze:Pytanko mam takie. Mam kilka "wyrzutych" plastrow. Chce je wymoczyc w wodzie z kwaskiem , podgrzac itd. Czy moge uzyskany roztwor wykorzystac inna droga niz i.v ? Np. na cukier i pod jezor? Czy moze wlewka w dupke?
ale do mordy owszem-ale uważaj dawkę możesz sobie wyliczyć max orientacyjnie.
Ja do uzywanych plastrów stosowałem przelicznik 1:8 czyli 8razy wiekszy kawał uzywanej folii niz nowej
tyle że uważać trzeba z tym strasznie.
A jakie skręty fajowe daje
PS.od wczoraj mam już tylko1plaster100naklejony na skórze-gdzieś za tydzień się zerować spróbuje.
ćpać się chce opiatów strasznie-ale kiedy jest co robić można znieść-no i z pomocą przychodzi świetnej jakości upierdalający czarny hasz :-)
Więc jak powiedziałeś, masz 200 mg prochu, ale fentanylu jest tam może parę procent, a przyjąłeś może 0.5 mg (500 mcg), pewnie mniej.
Po sobie pamiętam, że raczej ciśnienie ostre pozostawił, nie deprechę (a ciśnienie to bardziej nerwy i rozdrażnienie, niż melancholia i beznadziejność o których mowa), choć porównywać nie mogę, bo np. hery nie waliłem.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Miałem wtedy coś ponad tygodniowy ciąg - ile dni dokładnie nie wiem, bo łatwo stracić przy tym rachubę, ale dwóch tygodni na szczęście nie przekroczyłem, niemniej ciśnienie pozostawiło.
Nie wspominam o ratowaniu się morfiną lub miksach z tramem, bo rozważamy sam fentanyl. (i.v. nie szło)
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.