Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
Niewielkie dawki około 30mg co 2-3h lub jak poczujesz taką potrzebe , co do stymulacji to masz powyżej kilka postów na ten temat...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1425 / 80 / 0
Może mi ktoś powiedzieć, czy 2-FA ma jakikolwiek zapach?

4-FMA nie miało absolutnie żadnego zapachu. 2-FMA ma zapach?
  • 2428 / 90 / 0
To raczej kwestia syntezy / zanieczyszczeń
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1425 / 80 / 0
Re: 2-FA
Nieprzeczytany post autor: hess »
Nie spodobała mi się bardzo 2fa,konkretniejsze działanie powyżej 100mg...tego dnia zrobiłem 750mg. Zero działania poprawiającego nastrój, całkowity brak serotoninowego efektu. Raczej puste napędzenie i powyżej 300mg działanie bardzo słabe, aż do zupełnego zaniku efektu chociaż ostatnia kreska poszła w ilości 300mg.

Nawet wygląd prochu mało apetyczny...lekko klejący się puder, zero zapachu.

2-FA? dziękuje postoję..
Ostatnio zmieniony 05 września 2012 przez hess, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1521 / 73 / 0
Nieprzeczytany post autor: Satif »
Co pan gadasz? Wpadło mi z łapska ok 250mg tego czegoś, 1/3-1/4 do żarówy siup i lekko poklepało to myślę walę resztę nosem. Jak mi włosy zaczęły rosnąć po 3min od sniffa to szok :D Fajny czasoumilacz, bez fizycznego wyjebania.
tekst powyżej =/= prawda
  • 152 / 2 / 0
Ktoś wie kiedy to będzie dostępne u polskich vendorów?
  • 402 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: wiewi2 »
po delegalizacji najblizszej , za drogie jest na dzis
  • 992 / 25 / 0
Ja przy dawkach 30mg nie mam stymulacji fizycznej, jedynie psychiczną. Co do częstości brania to nie mam pojęcia.

22 sty 2013, 16:44 / scalono - surv

Testowałem z wczoraj na dzisiaj dawki 30-50-70-50 co 4 godziny od 16.00 dnia wczorajszego. Substancja ma ogromny potencjał.
Po ok. 30mg narasta motywacja i poprawia się humor. Po 50mg jest bajka, substancja ma działanie moim zdaniem coś pomiędzy metą a metafedronem, Czuć dopaminę i serotoninę (70%/30%). Euforia dosyć mocna, ciarki na głowie. Libido podwyżone na maksa, przyjemność z seksu jest wyższa niż po metafedronie, gbl czy mefedronie. Substancja stworzona do seksu.
A co mnie najbardziej zdziwiło to ZERO zwały. ZERO.

PLUSY:
+ Dosyć niezła wydajność w stosunku do ceny (70-80zł/g)
+ Libido --> sex
+ Zero zwały
+ Rozmowność, nie gadatliwość
+ Brak jadłowstrętu (ale nadawałby się do ograniczenia ilości spożywanej żywności ^_^ )

MINUSY:
- Czas działania (3-4h)
- Bardzo trudno dostępne
- Przeogromna chęć na dorzutkę %-D

Jako umilacz czy to fajny dodatek do seksu jak najbardziej polecam.
W dawkach ok.100mg spokojnie na imprezę śmigać.
  • 6172 / 434 / 12
Spędziłem nockę bogato posypywaną 2-FA i dochodzę do wniosku, że ten związek działa głównie jako SNDRI. Spójrzcie na wymienione przez Wildzena cechy, i porównajcie je z etylofenidatem - z tym, że etylofenidat nie działa na serotoninę: stąd wyższość 2-FA w kontaktach międzyludzkich, jak np. seks. Zaznaczę, że kokaina jest pełnowymiarowym SNDRI, ale o mniej stabilnej strukturze (krócej działa).

Skoro jest DRI, to działa na DAT (transporter dopaminowy), a zatem przy okazji nieco dopaminy wyzwala.[1] Ponoć z serotoniną podobny mechanizm odnosi skutek. Zastanawia mnie, gdzie względem zwykłej amfetaminy "gubi się" tyle noradrenaliny, oraz siła oddziaływania 2-FA na VMAT2. (Być może te dwie kwestie są powiązane.)

Zwała może być, jak się kompletnie zaniedba wszelkie zasady zdrowego odżywiania i suplementacji. %-D (Przy etylofenidatowych nockach też tak mam.)

Ten materiał także łatwo rozpoznać przy insuflacji - piecze, i pojawia się wrażenie jakby śmierdziało szambo ( %-D ). Oba efekty mijają w około pół minuty.

Generalnie substancja warta uwagi, do zastosowań wskazanych przez Wildzena.

Przypisy
[list=1][*]Jones SR, Gainetdinov RR, Wightman RM, Caron MG. (March 1998). "Mechanisms of amphetamine action revealed in mice lacking the dopamine transporter.". J Neurosci. 18 (6): 1979–86. PMID 9482784[/list]
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 330 / 1 / 0
A jak bys porownal do 3-FA? Generalnie chodzi od dlugosc dzialania przedewszsystkim oraz jak z zastosowaniem do celow podobnych jak etylo nauka itd? Albo ze stosowaniem co dzien? Zauwazyles wzrost tolerancji?

Podbniez fluoroamfetaminy sa duzo mniej lub prawie wcale neurotoksyczne od d-amfetaminy czy meth. Maja atom fluru, ktory zapobiega przemianie do toksycznych metabolitow. True or not?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.