- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
AstralBlade pisze:w jakich proporcjach polecacie mieszac 4homet z 4acodmt zeby bylo grubo?mozna to normalnie w jednej strzykawce zmieszac?
Za to jeżeli połączysz NBOMea jakiegoś z tryptaminką zapewne będzie ok.
Tylko tutaj trzeba wrzucać odpowiednie związki w odpowiednich odstępach czasowych...
W pierwszej kolejności interesuje mnie NBOME ale podobno dawka 1,5 mg to srednia dawka wieć zaprawił bym Meo Diptem po jakimś czasie.
Czy takie mixy są OK Nie testowałem tych substancji. I nie wiem czy dobrze się mixują w tych dawkach
Dla informacji dawka fajna do zabawy na koncert np Jean Michaekl jare to było 35 mg 4 ACO DMC
Powyższy mix zamierzam na działce przetestować więc mozna pobudzić wodze fantazji
POzdrawiam
w jakich proporcjach zmieszac hometa z 4acodmt zeby bylo grubo ? mam juz za soba hometa ale nigdy miksa.a i warto do tego dolozyc methoksetamine ?
Osobiście polecam mix o średniej średniej w zależności od osoby dawce 4-HO-MET : 4-AcO-DMT : DOI >> 30:20:4 mg
Bajecznie, ciekawie, kolorowo i magicznie a przede wszystkim może być też mistycznie.. wszystko zależy od was
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.