Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 479 / 15 / 0
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... iemcy.html

jak myslicie o jaka substancje konkretnie chodzi?
Król Jest Tylko Jeden
  • 98 / 1 / 0
Robiony w Czechach ze "środka przeciwgrypowego"? Brzmi zdecydowanie jak "domowa" metamfetamina, shake'n'bake itp. Do tego długi brak snu, taka toksyczność - pasuje do mety.
Prepare to be liberated.
Freedom as though your actions have no consequences;
confidence as though the world exists solely for you to conquer.
  • 433 / 2 / 0
To samo pomyślałem czytając ten artykuł, że to meth domowej roboty. Tania sensacja prasowa o zuych narkotykah zawsze w cenie.
Legalise drugs and murder.

Moje posty to fikcja literacka.
  • 12 / / 0
środek przeciwgrypowy - zmieszany jest ze środkiem czyszczącym, zmielonym szkłem, strychniną i niekiedy klejem
%-D %-D %-D

Japierdole, szkoda że zubożonego uranu ten dziennikarzyna tam nie władował.
  • 415 / 10 / 0
.
Ostatnio zmieniony 06 lipca 2015 przez 2+dobry, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik 2+dobry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 479 / 15 / 0
hehehe, taaa, też mnie ta fota rozbawiła.
dla mnie koles wyglada raczej jak po depresantach niz po stymulantach, jakim niewatpliwie jest metamfetamina.
Król Jest Tylko Jeden
  • 499 / 2 / 0
może jest smutny że nie ma na crystala i łapie go skręt, lecz niewątpliwie zdjęcie po chujuuu
  • 76 / 2 / 0
Ten artykuł wygląda mi coś na al`a krokodyla :D

Propaganda ;)
  • 1530 / 9 / 0
Propaganda propagandą ale meth zaczyna być problemem przy zachodniej granicy.
Artykułu nie czytałem, bo pewnie przesadnie demonizują ale pamiętajcie, że to nie zabawka jak amf.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 415 / 10 / 0
.
Ostatnio zmieniony 06 lipca 2015 przez 2+dobry, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik 2+dobry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.