Sprzet wyglada tak:
[ external image ]
[ external image ]
Useless me and useless you...
Szum pisze: (...) ale to za sprawa tego bimbru.. (...) puls mi sie podnosil, slyszalem jak serce wali.. nad ranem jeszcze przejebany sen, taka retrospekcja do minionych wydarzen z zycia i to by bylo na tyle, przypuszczam, ze trzeba tego lyknac wiecej.. (...)
Mi też sie muchomorek baardzo podoba i mam zamiar z nim eksperymentować w tym sezonie. Niestety u mnie jeszcze nie pokazał się w starych miejscach. Nie wiem czy będe robił taki specyfik bo alko raczej nie lubię... chociaż może to dobry sposób żeby zrobic zapasy, skoro mówisz że moc przechodzi na alkohol ;-)
Tylko ja bym raczej robił to z czystego spirytusu i większej ilości grzybów, takie psychokropelki
wiekszosc tutejszych ziomali wymiekka na haslo: muchomor..
Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.