Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 212 / 3 / 0
40mg połknięte z tego dawkowania jakie tutaj jest opisane znaczy, że mogło by być już za dużo. Dla jednego tripa warto po święcić trochę kasy :P Pakiet mj obok i setka na stół i można sobie z kumplem zapewnić dysocjacyjną nockę.
"Co Cię nie zabije to zryje Ci psychę"
  • 4807 / 267 / 0
@lytom, jak wyglądało u Ciebie znieczulenie ciała? U mnie po 20 mg dogębnie (może troszkę więcej) było delikatnie mówiąc niekiepskie :-)
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 212 / 3 / 0
Ciężko wyłowić to z tripa, bo się nad tym nie skupiałem ale nie czułem gdy się przewracałem na ziemie z materaca. Myślę, że bodźce fizyczne wycięte z taką siłą jak na Tramalu tylko bardziej "nie zauważam ich" niż "nie bolą mnie".
"Co Cię nie zabije to zryje Ci psychę"
  • 1425 / 80 / 0
Mogę napisać , że to jest rzeźnik. Mniejsze dawki do 15mg na imprezę myślę , ze będą ok (euforia, odurzenie i podobny do DXMu klimat), Dawki powyżej 25mg to jest rozpierdol na dobre 24h.

Wyobrażam zjeść 50-60mg...to jak nie kończąca się opowieść, ogólnie nieprzewidywalny i dosyć niebezpieczny sprzęt.
Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2012 przez hess, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 4807 / 267 / 0
Miałem zamiar sprawdzić tą substancję na sporej imprezie trance - house, ale negatywny wpływ na odbiór bodźców zewnętrznych sprawił, że tego nie zrobię. Ten minus nie dotyczy muzyki, chyba nikt o tym nie wspominał, mi w trakcie fazy słucha się jej wspaniale.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1425 / 80 / 0
Qrwa jest 3ci dzień po akcji z 3-MeO-PCP a ja dalej czuję się delikatny wpływ. Przepotężny dysocjat, zmienione myślenie, mocna introspekcja..odklejenie..
Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2012 przez hess, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 742 / 12 / 0
Ile wziąłeś i jaką metodą podania?
  • 1425 / 80 / 0
25-30mg nosem.

Akcja była tego typu, że na koniec ciągu ur144 (koniec materiału) dowaliłem 3-MeO-PCP. Dysocjacja i psychodela ostra, aczkolwiek byłem w stanie się chodzić itd. Ja wolę pozostać przy 10-15mg (imprezowa dawka) z tego względu, że po tych 25-30mg czułem się mocno odklejony na drugi dzień, snu zero, również na drugą noc (3-MeO-PCP jest bardzo mocno stymulujące) nic nie pospałem, możliwie, że też przez ciąg kanna.

Bardzo ciekawi mnie połączenie z baklofenem.
  • 1876 / 23 / 0
3-MeO-PCP ma ten plus ze w duzych dawkach nei da sie tego brać często jak np MXE właśnie ze względu na czas działania,który jest bardzo długi no chyba że ktos jest hardcorem i lubi byc odklejony 24h na dobe , Niskie nawet dawki w moim przypadku były odczuwalne nawet do 15h.
Hess czy Tobie tez psychodeliczne dzialanie 3meo przypominało typowe psychodeliki ?
  • 1425 / 80 / 0
Hmm tak na prawdę to miałem za mało testów z 3-MeO-PCP...na pewno psychodela jest jak huj, specyficzna introspekcja, ogólny klimat podobny do DXM'u, ale jednocześnie bardzo unikalny.
ODPOWIEDZ
Newsy
Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.