-działa max do 1godz
-silnie stymuluje i nie osłabia (bez wazokonstrykcji)
-nie dekoncentruje
-nie musi być euforii, raczej powinna być zachowana trzeźwość umysłu
-bez zjazdu jakiegoś większego
Potrzebny mi on na siłkę, aby zwiększyć intensywność treningów. Pewnie podsuniecie efedrynę na start, ale chciałbym poznać też jakieś nowinki.
Dobrze byłoby jeszcze, jakby koszt jednej wrzuty nie przekraczał kilku złotych.
ps. a tak szczerze mowiac ,to nie wiem czemu zalozyles ten watek w dziale BIEDAketonow bo z tego co piszesz jakich skutkow chcesz ominac to niestety wszystkie biedaketony to posiadaja.... zreszta to najchujowsza grupa zwiazkow (W MOJEJ OPINII) jaka kiedykolwiek istniala ;) wypala leb to to ,nie zaklepie jak dawniej juz nigdy ,a chce sie wiecej mimo ze to nic nie daje.....
przy fenkach tego nigdy nie bylo ile by sie nie zarlo ;))
Czytałem nawet kiedyś o gościu który do pracy na taśmie wziął efedrynę i mało co nie zszedł, więc warto się zastanowić czy na pewno podjąć takie ryzyko.
A co do tematu to polecam jedynie kofeinę + taurynę - wiem że słabo, ale na żadnego rcka na siłkę bym się nie odważył po prostu.
lepiej już by było brać jakieś odżywki jeśli takowych jeszcze nie bierzesz
pozdro
Pasuje idealnie, tak samo na prace w ulotkach, na 3h robie sobie eliksir siły z 30mg drink drink czikiczing i do roboty. :)
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Lek na bazie LSD firmy Definium zmniejszył objawy lęku. Trzeci pozytywny wynik fazy III
Definium Therapeutics poinformowało o pozytywnych wynikach badania fazy III Panorama, w którym oceniano DT120 ODT – farmaceutyczną formulację lizergidu (LSD) – u dorosłych z uogólnionym zaburzeniem lękowym (GAD). Pojedyncza dawka 100 µg istotnie zmniejszała nasilenie objawów w porównaniu z placebo, a efekt utrzymywał się przez 12 tygodni. To trzecie pozytywne badanie fazy III programu DT120 ODT, po wcześniejszych wynikach w GAD i dużej depresji.
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie
Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.