Ale może ja się nie znam. Mam na rzekome psychozy. Wszak.
Chciałbym ograniczyć to gówno, z 200 mg do przynajmniej 10o, bo zmienił mi się metabolizm (ciało wygląda inaczej! odkłada galaretkę czego wcześniej nie było!) i z rana jestem zamulony... tylko sertra wyrównywała to zmulenie.. ale zobaczymy...
I jeśli tak to z jaką dawką podchodzić? ( dostałem opakowanie 25mgramówek na problemy ( "zwykłe" :P ) ze snem )
200-300mg powinno dobrze zmulić.
Na sen lepsza Olanzapina.
brd123 pisze:Na sen lepsza Olanzapina.
A do tego ten lek działa silnie nassanie, ale to nie problem, wystarczy ten lek brać na noc, a senność z rana mija szybko.
W sumie świetny lek, tak teraz przypomniało mi się jak zgrabnie ogarniałam wszystkie obowiązki, wysypiając się pożądnie, ale obiecałam sobie że próbuję się ogarniać sama.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).