Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Psysurfer ja mam jako taki cynk to się wybierzemy we wrześniu :P
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 18 / / 0
Polana około 2kilometry nad
Uwaga! Użytkownik kwietniowe przymrozki nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / / 0
świątynią Wang
Uwaga! Użytkownik kwietniowe przymrozki nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 755 / 19 / 0
bywaja tutaj jacys podlascy grzybni ludzie?
podpowiecie gdzie szukac w okolicy bialegostoku?
albo gdziekolwiek, byle nie za daleko :)
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 382 / 8 / 0
A w okolicach Wawy gdzieś rośnie? Jakiś Kampinos albo coś w tym stylu...
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 463 / 10 / 0
wbijajcie sie na polanki i łączki nieopodal lasów a nie sie glupio pytacie ;p
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 414 / 8 / 0
zewsząd i znikąd czyżbyś już była aż tak zdecydowana na psychodeliczna jazdę?
To nie bóg stworzył ludzi.
To ludzie stworzyli sobie boga.
  • 43 / / 0
[quote="Kurwik"]
Psysurfer ja mam jako taki cynk to się wybierzemy we wrześniu ]

ok. a ja postaram sie urlop na wrzesien skolowac :) caly urlop bede po lakach hasal :D
Uwaga! Użytkownik psysurfer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 382 / 8 / 0
Zdechły Szczur pisze:
zewsząd i znikąd czyżbyś już była aż tak zdecydowana na psychodeliczna jazdę?
Szczurku ;-), czy ja już zawsze będę miała opinię wiecznej teoretyczki? ;-) Informuję: jestem w zasadzie zdecydowana, ale i tak czy coś z tego będzie, to zależy od znalezienia przewodnika. Pożyjemy zobaczymy.
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 414 / 8 / 0
No cóż. trudno oczekiwać, żeby ludzie uważali cię za praktyczkę skoro nigdy nawet nie byłaś porządnie pijana... Swoją drogą nie wiem czy dla osoby, która nie ma żadnej wprawy w odmiennych stanach świadomości wzięcie grzybów nie będzie skokiem na głęboką wodę. Ale to tylko moje teoretyczne podejrzenia...
To nie bóg stworzył ludzi.
To ludzie stworzyli sobie boga.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.