Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 3898 / 238 / 13
To zabrzmiało jak żale kompociarza skrobiącego resztki brązu z garów i gotującego waty "bo musi starczyć na sobotę" :D. Klimacik jest nie ma co ^^
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 159 / 6 / 0
Ahahaha az tak zle to zabrzmialo ?:D
Btw - Ale morde zajebalem :D
  • 255 / 7 / 0
tez opale , szkoda szczytow tolerANCJA JAK sqrwysyn
  • 705 / 1 / 0
Tez wlasnie opalilem lufke. Typ jest w domu, palenie ma, ale ja kurwa musialem zostawic portfel u ojca w samochodzie... :wall:
  • 3955 / 147 / 0
polskim stylem, kredo nie dziala? ;)
  • 26 / / 0
najgorzej jak wychodowana lufa sie zbije...
a co jakby Ja pokruszyc i zrobić zarowke? ;p
  • 93 / / 0
GFarmer pisze:
najgorzej jak wychodowana lufa sie zbije...
a co jakby Ja pokruszyc i zrobić zarowke? ;p
Ja od zawsze staram się jak najdłużej utrzymać lufe , ale tak po 5g już sama z siebie się rozwala wystarczy że ja lekko palcem tkniesz co jest nieuniknione jak nabijasz. Najdłużej to u mnie przeszła przez 10g , trzymałem ją troche , w środku było tyle do opalenia że nie wiedziałeś czy coś nabiłeś czy poprostu opalasz , ale niestety w kielichu sama pękła , lecz zabawy z opalaniem było co nie miara :)

Pozdrawiam , hashek.
Na jednej z planet układu słonecznego
Siedzę z koleżką, kopcę blunta grubego
Co z tego, że niejeden widzi w tym coś złego
Rada - masz swoje życie, odpierdol się od naszego
  • 433 / 2 / 0
Mi najdłużej rura przeżyła jakieś 20g z groszami, coś koło tego. Fakt faktem przesżło przez nią sporo dobrego materiału i opalałem ją razem z kumplem jakieś 5-6 razy i za każdym razem dała radę na tyle że we dwóch byliśmy przyzwoicie porobieni.

Wniosek: Warto hodować dobre lufki.
Ostatnio zmieniony 11 czerwca 2012 przez Vombat, łącznie zmieniany 1 raz.
Legalise drugs and murder.

Moje posty to fikcja literacka.
  • 3955 / 147 / 0
moje najlepsze lufy to po 5g haszu i 10g zielska. :)
  • 31 / 1 / 0
taka dobrze osmolona lufka, gdy znajdujesz ją przypadkowo w szufladzie i BINGO. smażenia cała masa
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.