Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1615 / 28 / 0
Niektórych środków, czyli np. jakich?

Podnosi ciśnienie krwi?
  • 248 / 3 / 0
Człowieku, daj sobie spokój z tym MeOPP, do chuja się to nadaje, a nie do mieszania z koksem. W życiu bym nie zmarnował importu miksując z tą jakże chujową piperazyną (równie chujową co inne piperazyny). Kiedyś sklepy RC dorzucały to notorycznie jako gratis, Murti-bing pisał poematy jakie to nie zajebiste. Po testach z paroma substancjami następne gratisy z MeOPP lądowały już tylko w kiblu.

Jeśli chodzi o szeroko pojęte wzmocnienie to polecam białą tabakę, oczyści nos tuż kreską - więcej się wchłonie, lepiej zadziała.
  • 1615 / 28 / 0
Nigdy nie miałem z tą substancją do czynienia, więc nawet nie wiem jak działa. Stąd też moje pytania.

Osobiście uważam, że lepiej przyjebać więcej koko jak jest mało w dupie, ale temat mnie zainteresował. Skoro mógłbym w jakiś sposób wydłużyć ten piękny stan, to dlaczego nie?

Jakoś nie ufam RC i jedyną substancją na jaką z tej "grupy" skosztowałem, to mefedron, który jak dla mnie ma więcej minusów niż plusów. koka góra! ;-)
  • 6172 / 434 / 12
MeOPP ma potencjał, albo jako "finalizator ciągów", bo dobrze zabija psychiczne parcie na inne substancje, albo jako substytut kawy w naprawdę ciężkie dni. Do wzmacniania i wydłużania działania innych substancji - dotąd myślałem tylko o beta-ketonach, bo one szybko przestają działać. Profil farmakokinetyczny amfetamin zaś zwykle "wchłania" ten z MeOPP.

MeOPP ma podobny profil farm.-kin. do kokainy (potrójny inhibitor wychwytu zwrotnego monoamin - serotonina, dopamina, noradrenalina), minus wyzwalanie monoamin, a w zamian za to agonizm receptorów serotoninowych (głównie 5-HT1A,2A,2C o ile dobrze pamiętam) którego to nie ma kokaina. MeOPP działa znacznie dłużej, a skoro kluczowy punkt działania kokainy (inh.wychw.zwr.) jest zachowany, to faza kokainowa powinna zostać przedłużona.

Jeszcze jest etylofenidat, który jednak nie inhibituje wychwytu zwrotnego serotoniny. Z jakimś SSRI sparowany mógłby też ładnie podbić, a może nawet i bez...? Etylfenidat nie ma działania, którego nie miałaby także kokaina. To inny dobry kandydat, ale MeOPP ogólnie jest milsze, czuję że sprawdziłoby się lepiej.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 1615 / 28 / 0
A jak długo działa MeOPP? I jakie jest dawkowanie?

Próbowałeś miksować to z innymi substancjami?
  • 6172 / 434 / 12

• 1615 / 28 / 0
No muszę przyznać, że trochę tego namiksowałeś. Tak więc efekty "utrwalające" sprawdzone wielokrotnie.

Jeżeli działanie jest tak długie, to wystarczyłoby na początku niuchnąć tylko raz MeOPP a później systematycznie dorzucać koksu.

A jak wygląda ze snem po MeOPP i ewentualnymi efektami ubocznymi? Bo po kokainie to praktycznie żadnych zjazdów, sen jak dziecko, dzień po apetyt dopisuje i samopoczucie też jest ok.
  • 6172 / 434 / 12
Sen na MeOPP - nie najlepiej, jakiś średniej mocy usypiacz się przyda (np. aviomarin z alkoholem), albo dobre balety też dadzą radę.

Sniff MeOPP - ból i łzy, rozwalona śluzówka w nosie, a rushu brak. Normalnie w soczku wypić, 30 minut wchodzi.

Efekty uboczne MeOPP to głownie nie najlepsze poczucie ciała, lekki dyskomfort. kokaina sprawia, że ciało czuje się dobrze, pomimo w sumie wszystkiego, nie? IMO to powinno się pięknie zgrać w takim miksie.

Dzień po powinien być identyczny, jak po kokainie.

Tylko MeOPP zniknęło z rynku, a Ty nie odpisujesz na maile. ;]

• 248 / 3 / 0
Ja może dopiszę dla równowagi jak na mnie działało MeOPP jako "wzmacniacz". Przyjmowane od 100mg do 250mg w bombce na około 1-2h przed właściwą substancją (mefedron, metedron, metylon/butylon, bufedron) i wszystkie próby mogę podzielić na 2 kategorie :
1. "placebo-podobne" działanie z niezauważalnym wydłużeniem czasu działania następnej substancji
2. "grypo-podobne" działanie (zdenerwowanie, drżenie mięśni, coś jak bodyload przy 2C-X) bez wyraźnego wydłużenia działania właściwej substancji.

Nie wiem, może po prostu na mnie tak to działa, po kilku próbach zrezygnowałem z dalszych testów.
  • 2878 / 21 / 0
Satif pisze:
Leki na parkinsona - Akineton, Pronoran etc.
Modyfikowany Bigos pisze:
Pronoran debilu %-D Pramolan (Opipramol) to chujowy antydepresant , który nadaje sie do zamulania i zasypiania :blush: A co do tematu to proponuje dojebać troche pokruszonego szkła %-D
A Parkopan?
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.