Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
Ja lubię sobie zarzucić min 450 mg. Łóżko, mp3, noc bez towarzyszy chyba że z tymi co istnieją w mojej głowie :D Niekiedy wyłączam mp3 i delektuje się tym co moja głowa tworzy. A muza jakiej słucham podczas tripa to głównie reggae, bo właśnie reggae słucham na co dzień, ale czasami na tripa wrzucam do mp3 jakiegoś ciężkiego rocka, ambienty, psybienty, dubstep( ale taki miażdżący). 2x zarzucałem w towarzystwie, niezdeksionym i to był zły pomysł przymuła i jakos tak mnie wkurzali :D
Żyję dla krótkich chwil, w których zapominam o życiu...
  • 23 / / 0
Na pewno nie jeden zna tu tripy po ciemnym lesie + item (np. znicz z cmentarza na oswietlenie drogi). Dzisiaj wpadlem na ciekawy pomysł. Zamiast tego znicza latający lampion -> http://www.sklepna5.pl/lampiony/miniaturki/3.jpg przywiazany sznurkiem do nas. Dyndająca nad naszymi głowami jasna kula :) na dniach ruszamy na misje, byleby lasu nie podpalic:D
Ostatnio zmieniony 05 czerwca 2012 przez LucretiaMyReflection, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Poprawa formatowania.
  • 499 / 2 / 0
ta już to widzę, idę przez ciemny las a nade mną jakieś palące sie światło, idąc zaciekawiony światłem, efektami, co chwila spoglądam w górę, wypierdalając sie przy tym o każdy napotkany korzeń, no tak cudowne przeżycia i pomysł %-D
  • 23 / / 0
uwazaj w dzien na slonce, czasem wciaga deksiarzy
  • 117 / / 0
ja przewaznie wrzucam na pusty zoladek wieczorem. Czekajac na peak (na oko to peak trwa 2h a potem cala noc takie lekkie conieco po dxmie(ale wolalbym spac :D)) próbuje roznych gier i slucham najrozniejszych piosenek oczywiscie z sluchawkami w ciemnym pokoju, potem jak juz poczuje peak to sie klade oczywiscie nadal z sluchawkami ale tym razem do mp3 nie do komputera :) probuje lezec w bezruchu i nie myslec o niczym, a muzyka robi swoje :) duzo bardziej cenie sobie takie nocne tripy niz fazowanie sie z kumplami w dzien :D
  • 31 / / 0
Preferuję zacisze domowe, choć czasem biorę gdy wychodzę na miasto z przyjaciółmi. Dwie zupełnie inne fazy - i nie ma tu co krytykować, że jestem idiotką i nie potrafię się obchodzić z dexem, bo to moja indywidualna sprawa, co lubię. Również nie uważam się za wielkiego znawcę DXM, ale wiele z nim przeżyłam i na pewno więcej niż nie jedna osoba ćpająca go. (To tak a propo chęci zbesztania małolaty zapatrzonej w ACODIN) :*)
Stwierdzam iż lepiej mi się odbywa 'podróż' podczas gdy obok mnie ktoś jest. Przynosi mi to wiele frajdy, ale i uczucie bezpieczeństwa. Muzyka to podstawa, bez niej nie ma tego uroku. Do tego ciemność i jest idealnie.
Co do dexa poza domem, to lubię się wyalienować i posiedzieć trochę z głową na stole - a w tle muzyka, ach. Też jest fajnie, ale nie każdy potrafi sprawić by było przyjemnie. Owszem, zdarzyło mi się dwa razy, że było nieprzyjemnie, ale czasem tak jest.
Uwaga! Użytkownik Kyoate nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 131 / / 0
Kyoate pisze:
(To tak a propo chęci zbesztania małolaty zapatrzonej w ACODIN)
A regulamin forum małolata czytała? Nie wie jakim użytkownikom poświęcone jest owe?
  • 2310 / 15 / 0
Jakbysmy mieli mowic o najbardzeij magicznych s&s to cyba najmilej wspominam ciepla letnia noc, podcza pelni ksiezyca a niebo pelne gwiazd, w krzakach roi sie od konikow polnych, pasikonikow i cykad, ktore razem daja " tlusty, grzechoczacy " dzwiek jako tlo. Nieopodal rechoczace ropuchy/zaby ( mieszkalem w poblizu rzeki ). Uwielbiam obecnosc ( nie nachalna ) wszelakich zwierzatek podczas tripu. Wkurwiaja mnie tylko pospolite ptaki bo na DXM zaczynam rozumiec ich mowe, a to o czym mowia, denerwuje mnie ;-)
  • 433 / 2 / 0
CosmoDo pisze:
Jakbysmy mieli mowic o najbardzeij magicznych s&s to cyba najmilej wspominam ciepla letnia noc, podcza pelni ksiezyca a niebo pelne gwiazd, w krzakach roi sie od konikow polnych, pasikonikow i cykad, ktore razem daja " tlusty, grzechoczacy " dzwiek jako tlo. Nieopodal rechoczace ropuchy/zaby ( mieszkalem w poblizu rzeki ). Uwielbiam obecnosc ( nie nachalna ) wszelakich zwierzatek podczas tripu. Wkurwiaja mnie tylko pospolite ptaki bo na DXM zaczynam rozumiec ich mowe, a to o czym mowia, denerwuje mnie ;-)
+1 właśnie o taki S&S często się staram :)
Legalise drugs and murder.

Moje posty to fikcja literacka.
  • 1259 / 10 / 0
Kyoate pisze:
To tak a propo chęci zbesztania małolaty zapatrzonej w ACODIN) :*)
tutaj obecnych nie powinnaś się obawiać, raczej przybłęd z dumnych działów tak antycznych związków jak kodeina. my znamy wartość subtancji i jej możliwości. spojrzenie ponad powierzchowną warstwę tkanej przez ludzkie masy iluzji tabletki-leku umożliwiają wspólne wysiłki naszej Starszyzny, jej mistycznego i bardziej przyziemnego odłamu, którego z dumą mienie się członkiem.

jesteś u nas i należysz do Plemienia, jeśli zbeszta cię agresywno-niedowartościowany user możesz być pewna, że twoje Plemie stanie za Tobą murem.

co do s&s - kominek z podgrzewaczem, coś iglastego do dokumentu o syberii, albo węgielki i kadzidła żywiczne do medytacji, gier RPG epoki wiktoriańskiej.
dla znawców tematu, ambra- z delikatną, ale wyraźną nutą morza
Uwaga! Użytkownik wintermute jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.