toyka19 pisze:Hej! Przez ostatnie 24h zrobiłam jakiś gram bufika i teraz zauważyłam u siebie wysypke na rękach, nogach i plecach... czy bufedron miał na to wpływ bo na 100% nie jest to od żadnego jedzenia? co o tym sądzicie?
A jak z tą neurotoksycznością? Kogoś już buf zamienił w dopamine-flushed zombie?
scalono - surveilled
Ile mg Relanium najlepiej na zjazd?
Weekend
Teraz (i parę miesięcy temu po prawie pół roku przerwy) kreska 16 (80) albo 50 + 80 ostatnia o 17 i noc nie przespana. Lęki o byle gówno i poczucie zeszmacenia (jakby inny proch), no i jadłowstręt przejebany jak nigdy - kiedyś mogłem wcisnąć nawet 2 kanapki po kilku kreskach teraz jogurt to wyzwanie. Kiedy zaczął się "gorszy okres" (jeszcze później) w moim życiu zjazd zjebał mnie okropnie. Noc i dzień po koszmar. Miałem na początku wrażenie, że to całkiem inna substancja.
Przerobiłem niedużo - 3,5 g w zeszłym roku (do czerwca) i jakieś 1 max 1,25 w tym. Albo zjebałem sobie nieco organizm albo zjebał się buff (bardziej podchodził pod NEB ze zjazdem tego też miałem i działał miło).
Przez te ekscesy ostatnio max 30 do nauki bo się boję więcej :P
Wczoraj korzystając z wolnego dnia, wiedziony ciekawością efektów zjadłem ok 2,5 krotność mojej zwykłej dawki- na oko 150-200mg +1gr wit. C między 11 a 13. Było bardzo miło, trzymało 4h, potem przyszło lekkie pogorszenie humoru i zmęczenie ale generalnie było ok. O 21 nie odczuwałem już prawie żadnych skutków buffa, zjadłem solidną kolację, popiłem browarkiem i o 23 w błogim nastroju położyłem się do łóżka.
To było jednak na tyle jeśli chodzi o spanie dzisiejszej nocy. 5h poprzewracałem się z boku na bok i mimo zmęczenia i palącej potrzeby snu- nic z tego. Teraz jest 20 po piątej, a ja zadziwiony sytuacją piszę tego posta i zastanawiam się czy ogarnę wieczornego grilla z przyszłymi teściami bez kreski.
Ciekawi mnie jak to możliwe, że bądź co bądź, średnia dawka wywołała insomnie tak długo po intoksykacji? Dodam, że zdarzało się, że bufedron przyjmowałem w mniejszych dawkach o 19-20 i nigdy nie miałem żadnego problemu z zasypianiem.
Kreska to zły pomysł bo spowoduje lekkie pobudzenie i głównie poddenerwowanie. No i grill - tam się je!
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.