A ostatnio, chowaliśmy taką zajebistą suczkę, psinę najlepszą na świecie, z którą rozmawiałem, z którą chodziłem, której broniłem przed takim wielkim psem co wyskoczył za dwoma małymi na nią. Dostał z całej siły metalową sprzączką od smyczy pare razy a ona uciekła.. i bardzo nam obu było jej szkoda, jeszcze braciak w szpitalu w ten weekend był akurat bo dostał ataku padaczki i go pogotowie zabrało. I poczółem taką więź z ojcem.. dziś miałem to samo, że jestem jego synem, że podobny, tylko może z innymi wartościami troszeczkę. A matka okazała się fałszywą suką dla mnie. Więc teraz, nie będę pomagał nikomu z rodziny, nie do końca ale raczej odmówię większości próźb, bo ja musiałem sobie poradzić ze wszystkim sam, trzymać się żeby ustać na nogach w ogóle a do tego nie raz wysoko skakać. Chyba mogę już zacząć żyć...
o przebiegu mojego życia tu mógłbym chyba godzinami pisać na tym forum... może kogoś to zainteresuje, czy co:D
Breslau jest niemieckie!
do autora stary nie rozumiem cię ja ćpam bo mam słaby kontakt z kobietami a z facetami zajebisty i to jest do dupy.
co do twojej rodziny ja raz miałem 3 dniową awanture bili mnie itp dlatego że powiedziałem do dyrektorki ty stara gupia babo prawda była taka że tego nie powiedziałem tylko taka laska mnie wrobiła.
co do twojej dziewczyny mam wrażnie że ci nie zależy bo byś odstawił.
wisior pisze:moze mu zalezec ale odstawic jest ciezko..nalog to choroba...to ze sie kogos ma i kocha nie jest zadnym lekarstwem.
Nieprzeczytany post autor: cesky_kozel »
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.