Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
Nikt sie tym jeszcze nie bawił ? :diabolic:
Jak wygląda dawkowanie ?
RFN, połowa lat 70.
Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
jestem tu gdzie jestem!
Jon Roberts pisze:Na otwarciu w kolejce do wejścia stały gwiazdy filmowe, modelki i jeden z Kennedych. Andy
zawsze miał poczucie humoru. Odciągnął mnie na bok i powiedział:
– Jon, dodajmy czegoś do ponczu. Niech wszyscy zaszaleją na naszej imprezie.
Wrzuciliśmy garść metakwalonu. Ludzie nazywali go „rozwieraczem nóg”, bo tak działał na kobiety.
Nasza impreza była niesamowita. Ludzie, którzy chyba jeszcze nigdy nie byli na haju, zdejmowali
ubrania. Widziałem, jak starsza pani w eleganckiej sukience pośrodku klubu opiera się o poduszkę,
a gość w garniturze ją posuwa. Było jak w Rzymie.
Co ciekawe, po mimo że byly lepsze i mocniejsze dragi, to nawet gwiazdy rocka gustowały w Qualuudes
Szprycował tym małolaty, siebie, wszystkich dookoła. Gdyby to było dzisiaj, byłby świetnym benzożercą :D
W jednej z historyjek laska przekupuje go dwoma tabletkami, żeby z nią się umówił, a on, pełen ćpuńskiego sprytu daje jej jedną, sobie drugą, czeka aż zaśnie, zabiera całą resztę i spieprza a potem odnosi nieprzytomną dziewczynę do jej rodziny grobowym głosem mówiąc "chyba przedawkowała jakieś świństwa"
Ile bym dał żeby to zjeść....
jestem tu gdzie jestem!
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Bimber to przeszłość. Teraz Podlasie gotuje "kryształ" wart 36 mln zł
Podlasie, które przez lata kojarzyło się z produkcją domowego alkoholu w garażu, dziś ma nowy "eksportowy" towar. Światek przestępczy odkrył chemiczną niszę i jak się okazuje, potrafi z niej zrobić interes wart fortunę. Policja natrafiła na laboratorium, w którym dosłownie "gotowano" kryształ. Substancje miały truć innych, choć ich producenci bardzo uważali, by sami nie zatruli się oparami, dlatego pracowali w maskach z filtrami. Już bez masek, ale w kajdankach, trzech mężczyzn trafiło w ręce funkcjonariuszy. Podczas akcji policja zabezpieczyła ogromne ilości narkotyków oraz nielegalną broń.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.