Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Za każdym razem doznawałam bardzo nieprzyjemnego odrealnienia (głos jak nie swój, widok jak zza szyby, zamazujące się napisy).
Jak pierwszy raz kombinowałam z avio miałam lekkie napady paniki, kiedy ktoś do mnie mówił bo wszystko wydawało mi się takie "nierealne i znienacka".
A później cała noc i pół dnia twardego snu :-p
Wiecej niz 1,5 nigdy nie zjadlam do DXM, bo pamiec mam zaburzona zbytnio i niespecjalnie wiem, co sie ze mna wyprawia.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
chlorekturbokofeiny pisze:qarhodron - a jakie masz doswiadczenie z aptecznymi dragami ? I aviomarin nie zawsze wywoła chalucynacje za 1 razem to po 1 ,a po 2 jak chcesz coś chalucynogennego z apteki to Benzydamina ( chaluny gwarantowane). Aviomarinem to tylko sobie żywot wątroby skrócisz
A wracając do tematu to Avio nie mam zamiaru więcej próbować, żeby coś poczuć, musiałbym chyba wydać na niego przeszło 30 zł, a za taką cenę to wolę już mieć ho-meta, lub inne legalne, zdrowsze i lepsze psychodeliki... Zresztą nie podoba mi się to, że działa usypiająco, co w ogóle mi nie pasuje do psychodelików.
- Jak wzmocnić (czym) działanie dimenhydrynatu ?? Ale raczej innym środkiem niż bieluń gdyż jest on dość niebezpieczny
- Co waszym zdaniem jest bardziej szkodliwe na organizm ( nerki,wątroba, oczy ,mózg , ) dimenhydrynat czy też benzydamina? :)
2. w ogarniętych dawkach i raz na jakiś czas to ani to ani to. choć powidoki po benzie mogą dla niektórych być uciążliwe. no i jak źle przygotujesz benzy (czyt. niedokładna ekstrakcja), to zostaje soli trochę (a sól w nadmiarze źle robi w organiźmie), a dmh (avio) to czysta substancja aktywna.
Dla mnie DXM działa bardzo fizycznie. 'chodzenie robota' mam jeszcze praktycznie na drugi dzień jeżeli dawka jest przyzwoita ( ok. 700 mg). Czyli pójście na drugi dzień do szkoły czy coś odpada. Dlatego waśnie szukam coś z dmh ponieważ na drugi dzień mam lekką zmułe ale poza tym to żadnych innych efektów nie widać nawet przysłowiowego 'kaca'
Co do soli too własnie czytałem o niej ale to w końcu nawet jak sie potrawę przesoli to nie jest zdrowo ;) także to normalne ale te"powidoki" długo sie utrzymują?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.