Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Dobrze że wziąłem tylko 50 bo jakbym przyjebał 200 to by mnie huj strzelił.
@Bigos
Zauważyłem, że w wysokich dawkach pentedron nieco zamula i nie ma problemu ze spaniem, może też tak masz? :-)
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
btw - jak kurwa można przeżenić lidokainą duże kryształy pentedronu ? bo tego nie potrafie nawet wyobrazić :E
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
W smaku jak palony plastik, niedobrze mi było. Chmury gęste, czuć, ze przyjmujesz mnóstwo dziwnej chemii. Efekty? Palone 70mg delikatne działanie stymulująco-euforyczne trwające kilkanaście minut. Liczyłem na pierdolnięcie młotkiem w łeb, a nie delikatne pogłaskanie.
Amerykański sen się nie spełni... Nie poczujemy się jak ci zdegenerowani, wyniszczeni amerykańscy palacze cracku z getta, których widzimy w filmach.
Jeśli chodzi o mixy, to wymieszałem z bufedronem i eth-catem. To była najbardziej POJEBANA noc w moim życiu. A raczej tydzień...
Z autopsji moge powiedziec, ze FANTASTYCZNIE sie na nim uczy, wzrost koncentracji, chec poznawania nowych rzeczy, czytania, rozwiazywania zadan... jestem pozytywnie zaskoczony, bez niego pewnie o maturze moglbym tylko pomarzyc :)
50mg u mnie to 1,5h miłej nauki, teraz dorzucilem 60mg zobaczymy za ile zejdzie.
Jesli ktos ma jakies pytania, smialo pisac na PW.
I. Spoko psycho-stymulacja
II. Rozluźnienie w mięsniach
III. Zwała (szybkie bicie serca i lekka depresja)
IV. Sen
V. Czystsze myślenie
VI.???
VII. Profit
I.Wyjebanie z butów (max 30min.)
II.Czysta stymulacja , chęć robienia wszystkiego naraz(godzina)
III.Zwała (złe samopoczucie , zbiera sie na wymioty -ok. godzina)
IV.Czuję się luźno,gadatliwość
no i powoli zanika jakiekolwiek działanie ...
Dziwna substancja , ale zostały jeszcze 2,5g z 3g
i szkoda odstawić do szafki ;P
Pytanie do weteranów czy jedzone nie będzie wywoływać wymiotów ? Bo jak przywale w nosek to nie ma chuja ze nie bede haftać
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.