ODPOWIEDZ
  • 104 / 1 / 0
5 i 6 eufrie i psychodele maja na podobnym poziomie, 5 do tego stymuluje dosc wyrazie co mi dlatego przypadla do gustu.. ale tak czy siak gdy bedziesz mial s&s zjebany usniesz przy jednej i drugiej hehe
  • 282 / 6 / 0
Myślę, że spotkałeś się z odpowiedzią "debil", z racji tego, że leniwy jesteś i nie chce ci się szukać bo duuużo informacji jest na tym forum o obu substancjach i na innych forach również.
Kto pyta nie błądzi.
Ale kto zadaje durne pytania, ten dostaje durne odpowiedzi.
  • 119 / 2 / 0
canabisman@ przeszukalem hypera od A do Z i malo co znalazlem jakichs takich porownawczych opinii 6apb do 5apb. wiekszosc twierdzi, ze 5tka bardziej przyspiesza. najbardziej ciekawi mnie to czy ten blogi stan jaki jest po 6apb nie odstaje w jakis sposob w przypadku 5apb, czy ktokolwiek zobaczyl jakies roznice...
  • 3206 / 176 / 0
Wiesz, ja Cię tam popieram. Też poczytałem te niby porównania i nic świeżego się z tego nie dowiedziałem, postanowiłem stestować sam.

I tu trafiłem na barierę, gdyż 5-APB nie działa per rectum (dziwne, bo szóstka podobna działa OK - ileż zmienia położenie tlenu w cząsteczce?), o czym dowiedziałem się dopiero po fakcie.

Zostało mi niewiele 5-APB, a i tak czeka w kolejce - ode mnie też nic się nie dowiesz.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 119 / 2 / 0
Limitbreaker@ ciekaw jestem Twojej opinii po przetestowaniu 5tki, jak niewiele Ci zostało?
  • 3206 / 176 / 0
150mg. Za duża dawka na pojedynczy test, za mała na dwa ;) jedynie zostawić resztki do miksu. Problem w tym, że nie mam nawet czasu.

Znajomy któremu dałem 250mg, po przetestowaniu bodajże 120mg stwierdził, że w porównaniu do 6-APB dużo mniejsza euforia, mniej "upierdalające" a bardziej w stronę mefedronów itede, stwierdził także, że dotyk po 5-APB był jeszcze przyjemniejszy niż po szóstce. Trudniej było mu dogadać się z ludźmi. Miewa okropne zjazdy po 6-APB, po piątce zero zjazdu.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 204 / 1 / 0
@Limitbreaker - Czy 150mg to za dużo zależy od tego jak czysty masz sort. Ja miałem z krajowego źródła i 125 mg zrobiło mnie strasznie słabo.
  • 3206 / 176 / 0
No ja mam ten brązowy sort, z grudkami. Słabo rozpuszcza się w wodzie.
  • 204 / 1 / 0
Mój był też brązowy /cut/kupiony jakieś z 3 miechy temu. 125mg porównał bym gdzieś do ok 120 mg MDMA, następnym razem bym celował przynajmniej w 140 mg.

Nie piszemy o źródłach. #czeslaw
  • 106 / / 0
Czy również zauważyliście większy bodyload po 5APB? Mam jakąśtam tolerancje i musze brać trochę większe dawki niż normalnie (1.5x, 2x) i bodyload po 5APB był bardzo zauważalny i nieprzyjemny, a po 6APB praktycznie niezauważalny. Do tego zauważyłem że 5APB w dużo mniejszych dawkach sprawia że moja twarz wygląda "woskowo", co też nie jest przyjemne.
Uwaga! Użytkownik viewer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.