Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 116 / 1 / 0
brown w stolicy wymiata ,ja pierdole co za moc ;-DDD pffffff nie mam pytan ,towar jest bezbledny.
Uwaga! Użytkownik flashback2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 840 / 26 / 0
Zgadzam sie .. od pewnego czasu jest kozak co przypomina towar ten z przed tej duzej posuchy .. Jest ciemny jak smoła i po zagotawniu duzo barwników i syfu pływa ale moooooc jest kozacka ! Ja jeszcze teraz nie wale w ciągu to ostatnio sie tak porobiłem ze ledwo doszedłem do domu .. Szedłem jak najebany ... KOZAK potwierdzam ! ;)
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / / 0
to nam na zachodzie Polski zostaje tylko zekac i zazdrościć takiej mocy. bo od czasu jak jakość spadła tak sie już nie podniosła. i jest tylko jeden wybór albo wspomnienia jak to kiedyś było :kotz: albo takie sobie cos co na skreta 0,4 starczy albo i nie. :wall:
korzystaj z zycia ile wlezie...
bo na starość i tak będziesz żałował że jeszcze żyjesz...
a tak przynajmniej szybko Ci zleci czas.
  • 50 / 1 / 0
w łodzi sam syf...
looking for peace of mind
  • 5 / / 0
Może ktoś się orientuje jak wygląda dostępność helu na wschodzie Polski tzn. podlaskie i warmińsko-mazurskie ?
  • 198 / 7 / 0
gambino pisze:
Może ktoś się orientuje jak wygląda dostępność helu na wschodzie Polski tzn. podlaskie i warmińsko-mazurskie ?
Wiem że u mnie - podlaskie hel w odpowiednim towarzystwie się obraca.
Nie będę swoim wrogiem gdy jestem swoim Bogiem. ;-)
  • 33 / / 0
A wie ktoś jak jest z Toruniem, bo się zastanawiam czy za pracą tam nei pojechać, a to by może Torruń ma dodatkowy atut dla mnie :-D
  • 8103 / 907 / 0
W Olszynie (warmińsko-mazurskie) jest H ?
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 116 / 1 / 0
@czarny3211
nie ,nie ten ciemny ;)) taki bardzo bardzo jasny... bezowy wrecz ;))))
Uwaga! Użytkownik flashback2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 840 / 26 / 0
@flashback
Wiem o jaki Ci chodzi .. Moj diil miał go przez jakis czas nie dawno jakos .. ale gadalem z nim i mowil ze ma juz nowy sort no to sie skusilem wzialem na sprobóbuek i Ci powiem ze jeszcze lepszy niz ten jasny .. A no i jak wziałem ten jasny pierwszy raz od niego (o tym co piszesz) jakis czas temu to juz bylo zagotowalem i mowie kurwa co to takie jasne ale pukonolem i byl kozaczek ten co piszesz o nim ..
Ale jest teraz jeszcze lepszy przypomina bardzo ten towar co byl przed posuchą .. Pewnie twoj dil ma jeszcze ten stary sort z tym jasnym ale nie dlugo dostanie nowy ;) mowie wam warto czekac ;) bo kocur i to ostry nie moglem chodzic jak przyjebalem (a dodam ze strzelalem tyle co zawsze wiec jest roznica )
pzdr :cool:
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.