Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 536 / 3 / 0
Ostatnio homet zrobił mnie tak zabawowo jak nic innego. Szukam czegoś podobnego ale innego :-)
obczaję chyba 2C-C ^_^
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 1450 / 19 / 0
Czy 2C-x'y występują w jakiś tabletach na Naszym "rynku"? Dużo osób mi mówi, że po pewnych pixach bloki dziwnie falowały, zbliżały i oddalały się. A sami siedzieli z napiętymi łapami i nogami* bełkocząc coś do siebie. Piguły te to Mickey Mouse'y. Ale nie wiem jakiego koloru.

*- jak to się nazywa fachowo? Wazonstrakcja, wakonstrakcja?
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 2362 / 29 / 0
wzmożone napięcie mięśniowe
BS
  • 1951 / 15 / 0
Chodzi o różowe myszki miki (przynajmniej u mnie takie są). I jest w nich 8-10mg 2C-B.
  • 1450 / 19 / 0
69plateau,

a w szarych?
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 1951 / 15 / 0
To do wątku o tabletach może chodźmy? Ale już odpowiem, że nie wiem. Zresztą ulicznych piksów prawie w ogóle nie jem.
  • 1196 / 10 / 0
derb pisze:
wzmożone napięcie mięśniowe
w ścianie naczyń krwionośnych zapomniałeś dodać.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2362 / 29 / 0
Jesteś debilem
C9H13N pisze o tym, że jego znajomi siedzieli z napiętymi kończynami.
Spiętymi mięśniami szkieletowymi, czaisz? Im bardziej napięty mięsień tym większe drżenia występują

nie chodziło mu o wazokonstrykcję, tylko coś mu się pojebało i w głowie zaświtała myśl, że to może o to chodzi

jednym z efektów działania tych związków jest wzmożone napięcie mięśniowe, tak gwoli wyjaśnienia. Przy masywnym przedawkowaniu duży rozpad tkanki mięśniowej może poważnie uszkodzić nerki i dlatego takiego delikwenta zwiotcza się farmakologicznie i wentyluje respiratorem, żeby je ratować.

To niestety tylko jedna składowa niekorzystnego działania na organizm
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2012 przez derb, łącznie zmieniany 3 razy.
BS
  • 153 / / 0
Hej

Kumpel chce wrzucać 2C-P ale dziś brał Tramalu 400 mg ... jak sensownie mu wytłumaczyć żeby tego nie robił ... bo chyba nie powinien ?

Co powiecie ?
Zespół serotoninowy ? bo sam nie wiem .
  • 2362 / 29 / 0
zespół serotoninowy mu nie grozi
BS
ODPOWIEDZ
Newsy
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.