Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 586 / 8 / 0
zwiększają dość mocno sedacje i lekko obniżają euforię (chyba, że benzo Cię euforyzują, to zależy od organizmu, typu benzo i tolerancji), aczkolwiek w przypadku trampka nie jest to zauważalne (o ile w ogóle masz euforię po trampku). po kodzie lekko czuć, ale nie jakoś strasznie, a jak lubisz sedację, to kombos jest dość oczywisty. no i ofkoz zapobiegają padaczce po trampkach, ale to wiesz.
szatan
  • 250 / 4 / 0
ja po polaczeniu trampka z klonem jestem pobudzony i oczywiscie euforia ktora trwa bardzo dlugo. Nie wiem czy kazdy tak ma ale w tym miksie (np 1gT + 2-4mg clon) czuje sie kurwa jak mlody bog. nie siedze na kanapie ujebany i nic mi sie nie chce, tylko zapierdalam doslownie CALY DZIEN NA NOGACH, zalatwiam wszystkie sprawy na raz itp
  • 31 / 1 / 0
tramadol czy dolargan ? Co mocniejsze? Dawno dawno temu dostawalam ale nie mogę skojarzyć nazwy czy oby napewno to był tramadol i który mocniej działał ..
Uwaga! Użytkownik bialo93 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Dziś pierwszy raz z Tramalem, to prawdopodobnie kwestia mojego organizmu, ale mi na średnie ujebanie się starczyło 150 mg (3 tabsy).. Te trzy tabletki miały posłużyć za wybadanie terenu, szczerze mówiąc nie miałam pojęcia, że aż tak mnie kopnie :-O
W pewnym momencie zebrało mi się na bieganie i pokonałam dystans, który normalnie przejeżdżam w ciągu 25 minut autobusem, dodam, że nie biegam wcale i palę. No nie mogłam się powstrzymać. :nuts:
  • 221 / 2 / 0
ja preferuje dwie benzo do tramca, klony i tetrazepam. przy tym pierwszym mnie zaj3biscie pobudza i czuje wyj3bke na wszystko, przy tym drugim swietny chill jakbym plywal a nie chodzil :-)
Uwaga! Użytkownik Operator jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3309 / 21 / 0
@veryape Dość dziwne. A opiatowe działanie czułeś czy tylko kop serotoninowy?

Dodano 23 marca 2012 o 0:10:
bialo93 pisze:
Tramadol czy dolargan ? Co mocniejsze? Dawno dawno temu dostawalam ale nie mogę skojarzyć nazwy czy oby napewno to był tramadol i który mocniej działał ..
Mocniejsze działanie rekreacyjne czy przeciwbólowe? Przy obu petydyna mocniejsza. Tramadol można rozpoznać po tym, że czuje się serotoninowego kopa, (lekkie) pobudzenie, wchodzi dość długo, bo nawet z godzinę. Pamiętasz przynajmniej jak wyglądały tabletki/ampułki?

Dodano 23 marca 2012 o 1:31:
@down miło wiedzieć, przynajmniej wiem jak to można zablokować
sqrt(666)
  • 791 / 7 / 0
ten "kop" to raczej od noradrenaliny po miksie Tramalu z propranololem nie czulem w ogole stymulacji natomiast antagonizm 5-ht2c Tramalu dziala synergicznie z jego wlasciwosciami nri i stad biora sie stany padaczkowe
z drugiej strony bardzo sie ciesze ze 1,5g bez tolerki i bez benzo nie skonczylo sie gorzej niz rzyganiem przez pol dnia
kiedys mnie to kurwa zabije
apropo petydyny i Tramalu to sa to bardzo specyficzne substancje jednak dawkowanie raczej podobne petydyna jest duzo bardziej euforyczna
Knowledge itself is power, for wisely used knowledge is the most lethal of weapons
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
  • 586 / 8 / 0
@pawlik150, benzo jest mocno nieprzewidywalne w tej kwestii. jedną osobę pobudzi lub zeuforyzuje, a drugą nie. trzecia po roku na benzo przestanie odczuwać pobudzenie, mimo że wcześniej czuła, a czwarta mimo tolerancji wciąż będzie odczuwała komplet efektów. do tego jeszcze dochodzą różnice między konkretnymi benzosami i zachowanie przy interakcji z tramadolem (tu też czasem coś wbrew logice wyskoczy). pewna jest tylko sedacja, reszta to bonusy i trzeba na sobie sprawdzić co i jak, choć statystyki mogą trochę pomóc. tak czy tak, rozrzut jest duży i bez testu pewności nie będzie. u mnie na przykład po alprazolamie nie wystąpiło nic poza sedacją, a statystycznie jest najczęściej polecany jako euforyczne benzo.

ale wracając do tematu - benzo do trampka to dobry pomysł nie tylko w kwestii bezpieczeństwa, byle nie za dużo i nie za często, bo to dziwka straszna, osobiście wydaje mi się, że gorsza od opiatów i opioidów jeśli chodzi o negatywne efekty i uzależnienie. opio przynajmniej się nie krygują ze swoją ciemną stroną i wiesz w co się pakujesz, a benzo jest podstępne. niby wiesz, że może być źle, ale jak to? takie gówienko? to nawet fazy nie daje przecież... he he. ;)
szatan
  • 221 / 2 / 0
mialem przerwe pare dni od tramca i benzo, wczesniej bralem T z tetrazepamem i innymi slabszymi benzosami ( jeszcze wczesniej oczywiscie z alpra i klonami), tolerancja na kode tez jest ale po takiej zmianie znow zarzucilem 2 mg klona i zaledwie 450 t + koda 450mg. Najlepszy mix jaki istanieje, nie moglem usiedziec z otwartymi oczami choc musialem, co pare sekund powieki opadaly i chciales czy nie to o tym zapominales na gdzies minute ze musisz je podniesc.

To jest kurde cos :-D
Uwaga! Użytkownik Operator jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 791 / 7 / 0
dzisiaj zajebalem sobie 800mg tramca 300mg tetrazepamu 450mg kody 50mg feniraminy i 0,25 ulicznej fety i sporo mj + 20mg propranololu - prawie calkowicie zlikwidowal on ta chujowa stymulacje (zostaje tylko dopaminowa) ktora normalnie bym odczuwal - czysto opio-dopaminowy miks ^_^
@aa
zalatw sobie propranolol albo inny selektywny beta bloker - od razu polubisz tramal :-D
ps. bardzo podoba mi sie wlasciwosc tramca jako antagonisty 5-ht2c - teoretycznie wzmacnia wszystko co euforyczne
Ostatnio zmieniony 23 marca 2012 przez Oltun, łącznie zmieniany 1 raz.
Knowledge itself is power, for wisely used knowledge is the most lethal of weapons
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.