Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Raczej idź w droge polewka max raz dziennie
Ogólnie początkującym polecałbym ustalenie sobie jakiegoś limitu... czasowego/ilościowego/częstotliwościowego, cokolwiek, byleby to zmniejszało ryzyko ciągu.
To chyba jakiś mechanizm obronny organizmu, mówiący w jakiś sposób "po co Ci to?". Trzeba iść w zaparte, by przez niego przejść. Być może to także kluczowy moment, by się zreflektować i nie wpieprzać w ten szajs.
Nie każdy ma taki mechanizm, najwyraźniej. Mam kolegę, co go koda klepnęła od razu (więc są wyjątki od mechanizmu). Przy GBLu mogą być wyjątki z mechanizmem.
W sumie - nieważne.
Przez te "pierwsze razy" przypomniałem sobie swoje własne. Ooooj, polałbym sobie... Cóż, czekam do czerwca - przerwa. :rolleyes:
Ja pije cały czas 20ml/24h/5miesięcy. Cały czas świat jest piękny ale od paru dni jest coś nie tak.Dużo sobie wkręcam np. patrze na wode i wyobrażam sobie gdzie ją pakują,gdzie rozlewają,teraz pisze i patrze na lapka to od razu wizja jak go składają w dellu itp itd. Nie wiem może to przez mieszanie ze stymulantami tzn. piłem napoje energetyczne na siłownie(boostery tlenku azotu) a najbardziej siadła mi psycha ostatnimi dniami ak pijałem L-glutamine pełni ona funkcję modulatora hamującym efektem GABA.Od tych czasów zaczeło się coś nie halo.
To wkręt że przez to czy przekroczyłem jakiś pułap?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.