Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Jeszcze chłopak mnie schizuje że chcą zbadać obecność narkotyków czy alkoholu, wałczy żebym nie cpala hehe .
case solved - wszystko dalej na ten konkretny temat będzie offtopem. - surveilled
np. fukałem 2 dni codziennie 1 torbe,czy jest to bez znaczenia?
Sprawa wyglądała tak, że domyślałem się, że w weekend bd teścik, więc miałem 2 całe dni(w środę wieczorem zacząłem się 'czyścić', a w sb. test). Piłem tyle wody, że przez miesiąc normalnie tyle nie wypiję, jakieś śmieszne cytryny też się dodawało. WYNIK- Blada kreska, ale była.
Po zajebaniu meth, test zrobiłem sam dla ciekawości, akurat wyjeżdzałem, więc miałem >5< dni bez ćpania, 6 dnia wróciłem test znowu pokazał jedną kreskę.
Chociaż raz zdarzyło mi się, że po 2 dniach bez brania(bez czyszczenia się) test nic nie wykrył, więc albo test lipny, albo chuj wie go co.
Także, jeżeli zajebałeś, to przez 5 dni wyjdzie na tescie(piko), feta szybciej się wydali(bynajmniej ja tak uważam). Możliwe, że tylko mój ogranizm tak długo trzyma to gówno, ale piszę tylko to co wiem.
Cooper pisze:po ostrej jezdzie bez trzymanki przez caly weekend zrobilem sobie z czystej ciekawosci multi-test apteczny po tygodniu i wyszedl wynik falszywie pozytywny tak wiec po 2 dniach abstynencji gwarantowany wynik pozytywny chyba ze jakies gowno wciagales, w malych ilosciach.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.