uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 97 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Merida »
Kurde dzieki chlopaki dzieki co ja bym bez was zrobił. Nie zamykajcie tego watku jeszcze moce cos sie jeszcze wydarzy
Jebać kaczyńskich, ziobra i PIS
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
Mi się otworzyły po włączeniu światła. A póki nie miałem światła to wyciągnęły się troszke nie otwierając nawet.
  • 97 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Merida »
kiedy rosliny pokazuja swoją plec w ktorym miesiącu ? I kiedy zasosowac metode Fim ile pieterek lisci ma byc ?
Jebać kaczyńskich, ziobra i PIS
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: turlak »
kiedy rosliny pokazuja swoją plec w ktorym miesiącu ?
konopie to rosliny dnia krotkiego - kwitna gdy dzien staje sie coraz krotszy. dlatego indoor daje sie 12/12 na flo. na dworze preflowerow mozesz sie spodziewac po przesileniu letnim 22 czerwca bo pozniej dzien staje sie coraz krotszy.
ogolnie to plec powinienes moc rozpoznac w lipcu na pewno
I kiedy zasosowac metode Fim ile pieterek lisci ma byc ?
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=10692
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.