Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 418 / 2 / 0
czemu odpada, czy to coś gorszącego według cb?..
  • 887 / 11 / 0
Możliwe że na derealizacje pomaga benzo? Wszystko wydaje się takie normalniejsze, przyjaźniejsze, bardziej rzeczywiste, jak za dawnych czasów
  • 7 / / 0
Mateo017 pisze:
czemu odpada, czy to coś gorszącego według cb?..
Nie, nie gorszącego, nie miałem tego na mysli. Po prostu chodzi tu o mnie. Nie przemawia to do mnie.
Uwaga! Użytkownik Usagiii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
peszel pisze:
Możliwe że na derealizacje pomaga benzo? Wszystko wydaje się takie normalniejsze, przyjaźniejsze, bardziej rzeczywiste, jak za dawnych czasów
Benzo jest zajebiście uzależniające - poważnie! To taki legalny narkotyk. Brałem to jakiś czas bo czułem się 'fajnie' po tym, łykałem relanium 5 mg nawet nie zauważyłem przyzwyczajenia poczułem to, dopiero jak przestałem brać, przez długi czas miałem skutki odstawienne które było gorsze niż sama derealizacja ponieważ przy skutku odstawiennym masz nasilenie wszystkich objawów na które bierzesz leki plus milion innych. Fakt, fajny lek, zajebisty! ale raczej do brania doraźnie.
Uwaga! Użytkownik Usagiii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 887 / 11 / 0
Usagiii pisze:
Benzo jest zajebiście uzależniające...
Wiesz, przechodziłem pare innych uzależnienień, wiem o czym mowa :)
Ale koniec offtopa
Jeszcze kwestia giebla, również zauważyłem że jest pomocny przy derealizacji, sprawa wygląda tak jak przy benzo, pozwala ogarnąć ten świat jak ze snu do tego sam wprowadza swój sposób odbierania świata do którego nas przyzwyczaja.
  • 410 / 8 / 0
do derealizacji też się przyzwyczaisz, ja mam ją już jakieś 3 lata
  • 7 / / 0
ziper pisze:
do derealizacji też się przyzwyczaisz, ja mam ją już jakieś 3 lata
Masz dd 3 lata?? O fuck!!! Nie strasz! ;P A od czasu jak Cie zlapala nie bierzesz zadnych uzywek? Moze dlatego tak dlugo trwa?? Bo np: palisz trawe????

Usunieto dubel. | idk
Ostatnio zmieniony 13 marca 2012 przez idontknow, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: note.
  • 1519 / 20 / 0
Ja przez psychodeliki bywam czasem odrealniony. Od lutego mam przerwe (srogi wpierdol od grzybów). Ostatnio zaś ludzie wydają mi sie być dziwni, a konkretnie ich twarze. Przyglądam im sie, każdemu szczegółowi. Czasem też mi sie wydaje ze patrząc zaglądam do ich środka. Tam jest jeszcze dziwniej. To samo gdy zaglądam w głąb siebie. Czasem też mam takie myśli "czy to co robiłem wczoraj było naprawde, czy mi sie wydawało?". Na dodatek mam mnóstwo opuszczonych godzin w szkole i nie wiem co wtedy robiłem.
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 410 / 8 / 0
@Usagiii
to poczytaj moje posty. napierdalałem w chuj mefa i innych ketonów, amf, skun i jakieś inne gówna
  • 984 / 6 / 0
Zipper, ale rozumiem że już dość długo jesteś czysty i dalej objawy się utrzymują? Mam nadzieję że mnie derealizacja nie dopadnie. Miałem takie chwile, ale na dłużej chyba bym ... no właśnie co?
głupio wyszło...
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.