uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 645 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fubar »
kayaman pisze:
Moim zdaniem ona nie była zjedzona tylko podprowadzona . 3m dym
mrówki sa najmniej prawdopodobnie. :rolleyes: Mi nic nie kradły.
Włókna azbestowe mogą być komplementarne do nici DNA.
  • 70 / 1 / 0
mrówki sa najmniej prawdopodobnie.
szczerze to ja juz sam nie wiem , moze to nie one ale wg. mnie małe prawdopodobieństwo
to jak wytłumacze to ze jak roślina była to one też , ale jak moja MJ znikła to one tez . Wywlekły to z sadzoneczki i wszystkie razem zaniosły do swojej podziemniej kryjówki .
Mi nic nie kradły.
Moze u ciebie nie ma mrówek- złodzieji , u mnie prawdopodobnie są , ale moze tez sie myle i zrobiłem ten post niepotrzebnie
Peace
  • 907 / 8 / 0
Co do ślimaków to jak przestanie padać deszcz to sie przejccie na miejscówke gdzie macie rośliny...
będziecie musieli poświęcić kilka godzin żeby pozabijać wszystkie które już weszły na kwiatki i te co sie będą zbliżały...
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).