Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
@down:
Hm.. gadnaie z kanapką, rzucanie w ludzi, zasypianie z głową na NIEZASCHNIĘTEJ pracy, kiedyś spadł na mnie kubeczek z terpentyną.. dużo by wymieniac ;p
She pisze: w jednym opakowaniu ile jest gram?
Hm.. gadnaie z kanapką, rzucanie w ludzi, zasypianie z głową na NIEZASCHNIĘTEJ pracy, kiedyś spadł na mnie kubeczek z terpentyną.. dużo by wymieniac ;p
[/quote]
jesteśmy z tobą
Ja mam jakiś wilec purpurowy tylko żadnej z tych firm (Loeilla czy jakioś tak, tylko takie znalazłam) i napewno nie uda mi się odwalic tego według tamtej indtrukcji ;p Mam zamiar tylko przez sitko do herabty to odsączyć (ew. filtr do kawy). MOge zawsze liczyć ziarna :))
@up
Ja mam jakiś wilec purpurowy tylko żadnej z tych firm (Loeilla czy jakioś tak, tylko takie znalazłam) i napewno nie uda mi się odwalic tego według tamtej indtrukcji ;p Mam zamiar tylko przez sitko do herabty to odsączyć (ew. filtr do kawy). MOge zawsze liczyć ziarna ]
boje sie troche o ciebie She ;-) uwazaj bo te nasiana maja w sobie sporo trucizn oprocz LSA i moze sie to dla ciebie bardzo zle skonczyc
Apollo, dużo ludzi sie o mnie martwi tlyko jak zwykle niepotrzebnie =D Poprostu musze pamietać, że mam wypić to co zostanie w szklance, a nie na sitku, a dalej to przeżyjemy ;p Jak dwa opakowania dxm sie przezylo =)
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.