Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Czy się opłaca, to już Twoją rzeczą ocenić.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Pn, 27 lutego 2012, 16:26
właśnie wykupiłem te 10tab dorety i się zdziwiłem bo Dalem za nią 5.22 czyli wychodzi że jest refundowana czy farmaceutka się jebła ? wogole to chciała mi sprzedac 30tab ale powiedziałem że mialo być 10 bo to Ogolnie gowno jest a jutro będę Mial kilka butelek i t2 z 90szt
scalono. | idk
Powód: scalenie.
dodam,że to mój pierwszy kontakt z tramadolem.
37,5 x 7 = 262,5 mg tramadolu
325 x 7 = 2275 mg parasyfu
Generalnie to zły pomysł tak sobie zjadać.
* * *
Mnie zaczyna boleć brzuch po 1,5 - 2 gramach.
Otruć się nie otrujesz, ale obciąży to wątrobę mocno i mogą się pojawić bóle brzucha. Zdrowe to nie będzie ale możesz próbować bez obaw przed jakimiś wielkimi konsekwencjami.
Aczkolwiek co Ci szkodzi roztłuc tabletki i przefiltrować metodą CWE jak kodeinę? Parę chwil roboty a możesz wypić roztwór bez obaw przed nieprzyjemnymi dolegliwościami.
godzinę po połknięciu czuję się dobrze, wręcz bardzo, wszystko jest takie... spokojne i pozytywne.
może dorzucić jeszcze kilka? albo propanol?
a, i dzięki za odpowiedzi
* * *
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.