Czeslaw pisze:Fajnie, ale pierwszy miesiąc to tylko sam początek. Czytałaś trochę o specyfice uzależnienia od beta-ketonów? W dziale o metkatynonie można znaleźć ciekawe historie. Być może nagle po roku abstynencji przypomnisz sobie o fazie i po 3 minutach walki ze sobą pobiegniesz po ćpanie. Oczywiście życzę powodzenia, ale przydałoby się też trochę więcej dystansu.
A odnosnie osob, ktore pisza, ze nie wiedza jak mozna sie od czegos uzaleznic.... Sorry, ale po prostu idzcie pierdolic glupoty gdzie indziej :-/
Nie będę się wypowiadał nawet o psychicznych aspektach tego co obie substancje zrobiły w moim życiu, mam nadzieje że za kilka lat dojdę do jakiejś równowagi :-/
manieeek pisze:mefedron raz rok temu
TheQ pisze:nie zgadzam się, zwłaszcza jeżeli chodzi o substancje typu mefedron, koka itd. po ludziach aż widać, że nie ma mocnych i nawet Ci z najmocniejszą wolą się łamią.
@up, ja myślę że po pierwszym, może pierwszych trzech już byłem...
@klejofas, jak długo na czysto (jeśli) jesteś?
Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
Pozdro i uważajcie, by się nie wkopać jak ja.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.