...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 802 / 28 / 0
SpiralTribe23 -mnie nigdy nie prześwietlal...w taki sposób .wogole sprawiał wrażenie jakby stycznosci z dragami blizej nie mial.:)
ale byl dobrym kompanem do rozmowy i dobrze radzil...wiedzial co dobre a co zle jak sie wychodzi z bagna...mi tylko taka terapia pomogla..otworzylam sie...:)
  • 984 / 5 / 0
a macie jakiegoś wporzo terapeute/psychiatre w krakowie? najlepiej takiego co przepisze/pocieszy i kurwa, nie zniosę kogoś kto jest mniej rozgarnięty ode mnie...
głupio wyszło...
  • 1196 / 10 / 0
Do autora, mówisz, że masz psychozy. A wiesz skąd je masz? Od tego twojego tynku zmieszanego z amfetaminą. Odstaw fetę na 2-3 tygodnie, i wtedy powiedz, czy nadal jest tak samo źle, jak było przed. Po tym czasie możesz wybrać się do psychologa (choć on gówno da, i powiedzieć mu całą prawdę). Radzę jednak udać Ci się do psychiatry, a najlepiej terapeuty ds. uzależnień, pogadasz z nim (szczerze, bez żadnych bajerów, tylko prawda) i przepisze Ci coś na depresje (SSRI/SNRI), możliwe, że przeprowadzi jakieś psychotesty, lub skieruje do kogoś bardziej obcykanego w sprawie twojej schizofrenii, która na 90% jest wyłącznie schizem wywołanym napierdalaniem amfetaminy i działaniem psychotycznym jej metabolitu. A jeśli lekarz-specjalista stwierdzi schizofrenię, chorobę afektywną dwubiegunową, czyli psychozę maniakalno-depresyjną lub coś w ten deseń, to przepisze jakieś neuroleptyki, a jeśli Ci to nie pomoże, czeka Cię jakiś ośrodek zamknięty dla czubów.

No ale chcesz z tego wyjść, i być zdrowym, co nie? Jeśli tak to zacznij od rzeczy, która to spowodowała.
Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2012 przez Ugh, łącznie zmieniany 3 razy.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 90 / / 0
Antydepresanty (SSRI/SNRI) po dłuższym czasie skutecznie utrudniają ćpanie. Duża część rzeczy nie działa, a nawet jeśli działa to nie tak, jak powinna. Odstawianie leków* to kilkudniowa droga przez mękę a, dla mnie, to jedyna metoda żeby ponownie poczuć jakość niektórych narkotyków. Uważam to za, cokolwiek wątpliwy, bonus wizyty u psychiatry.
Generalnie nie wyjdziesz z niczym. Jeśli zdiagnozuje depresję dostaniesz zapewne paroxetynę/wenlektynę i może jakieś neuroleptyki czyli rzeczy, którymi naćpać się nie da więc lekarz nie będzie miał oporów przed wypisaniem ich.

*Nie zachęcam nikogo do odstawiania; piszę wyłącznie na podstawie własnych doświadczeń.
YAY, PATRZY!
https://www.wikiwand.com/en/Machine_learning
  • 802 / 28 / 0
ja nie dostalam nic czy mozna sie nacpac..a przynajmnie nie u doktor z ,,MARATONU,,.tam niechetnie wypisuje ona leki tego typu.
mi przepisala neuroleptyk..i dopiero po jakims czasie cos na spanie (ale tylko wtedy gdy dluzszy czas mnie meczyla bezsennosc) i nie na stale.
  • 1931 / 317 / 0
agsfd pisze:
Nie wiem jak mając dostęp do amfetaminy można walić takie gówniane i ryjące beret beta-ketony.
(mówię o amfetaminie, a nie o potłuczonych świetlówkach z tynkiem)
dobrze, że amfetamina nie ryje beretu wcale :nuts:
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 28 / 0
kontaktowalam sie z Maratonem i niestety musze oznajmic ze czlowiek ktorego polecalam -Arek juz tam nie pracuje..wogole fajni ludzie odeszli...nie uzyskalam takze informacji gdzie teraz pracuje wiec jednym slowem-lipa
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.