Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
ODPOWIEDZ
  • 645 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fubar »
madx pisze:
odmiany na tego outa mam takie ]

brzmi ciekawie: wczesne jest?

madx pisze:
shrom x buddah sister zapylony czyms na podworku tatus nieznany ]

NIE !!! ;>
madx pisze:
fiolet
A co to?
madx pisze:
pasion
papaya
jeden z tych]
nl
Nie bardzo na out : nie zalecane na tatusia: chyba, że na tatusia NL/ruderalis skunk : NL/durban: etc:
Miałem hybryde NL/passion:- była poxna- problem z dochodzeniem nasion out: w zasadzie zero doszlo.
madx pisze:

myslalem nad klonami moze cos wymysle ale niewiem niewiem ]

Co tu wymyślac? Potrzebujesz: 3x20W kompakt : i mała szafke: przecie chodzi tylko o przetrzymanie rośliny: może rosnać byle jak: .. jak podrośnie berzesz nastepne kolony a nmatke gdzieś.. i tak sie to jakoś dokula do nastepnego sezonu: - _+2 taki pseudo box;; i masz backrosa: .. na nastepny sezon: pestek wiecej niż Ci trzeba. Koszty niewielkie: - materiału z tego tyle co nic: ale wystarczajaco aby sie koszt : pradu: lampek etc zwrócił.
Włókna azbestowe mogą być komplementarne do nici DNA.
  • 60 / / 0
Nieprzeczytany post autor: madx »
s
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2006 przez madx, łącznie zmieniany 3 razy.
Uwaga! Użytkownik madx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Raphi »
Proszę o pomoc.
1. Czy zdąże jeszcze coś posadzić? (Posadzić moge ale czy coś z tego będzie)
2. Co najlepiej dać na outdoor dla maksymalnego amatora? (tzn. pierwsza moja sadzonka)

Z góry dzięki :-)
"Dym z moich ust, który spływa na Ciebie
Czy potok słów, mówisz: nie, jeszcze nie wiem!
Więc podejdź bliżej, niech Twój mózg opuści klatkę
Zrozumiesz wszystko kiedy poznasz moja Matkę"
  • 71 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: polak »
[quote="Raphi"]
Proszę o pomoc.
1. Czy zdąże jeszcze coś posadzić? (Posadzić moge ale czy coś z tego będzie)
2. Co najlepiej dać na outdoor dla maksymalnego amatora? (tzn. pierwsza moja sadzonka)

Z góry dzięki ]

witam,

1. Spokojnie zdazysz, jak sądze jeszcze niewiele osob zaczelo kielkowanie.... ja np. jeszcze czekam na przesylke :-P
2. Pisane juz tysiace razy wystarczy poszukac ;-)

Fubar:

Moze to, ze Thorowi doszla c99 bylo zwiazane z hydrozelem ktorego uzywal?

peace, polak
Uwaga! Użytkownik polak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fubar »
[quote="polak"]
Fubar]

Na 100% nie ;) -- a ... moze była taka mała od tego hydorżelu ;> :
Włókna azbestowe mogą być komplementarne do nici DNA.
  • 60 / / 0
s
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2006 przez madx, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik madx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 70 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kayaman »
To masz lipe , u mnie jest juz od 3 dni słonecznie non stop , a cieplutko jak chuj - dzisaj w słoncu prze cały czas było 31-33 stopnia . Nie wiem czy juz czegoś nie zasadzić
  • 27 / / 0
Nieprzeczytany post autor: farmer zibi »
Tez mam taki sposob. Tylko ze smigam skuterkiem i moge na raz zabraz ze soba 160 litrow ziemi (2-3rosliny) Polecam...
  • 60 / / 0
s
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2006 przez madx, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 15 / / 0
we czwartek dalem do kielkowania 12 nasion easy sativa z femaleseeds, do tego 3 nasiona maroco z femaleseeds ( co ciekawe w opakowaniu byly nie 4 a 3 nasionka:( ale to pewnie przy pakowaniu w holandii ktos tak tyle tylko wsypal ); kielkowalem na papierze toaletowym;
co jakis czas pryskalem odchlorowana woda; dzis juz sa wszystkie 15/15 wykielkowane, wrzucilem je do doniczek torfowych (ziemia kwiatowa ph 5.5-6.5, dosypalem dolomitu, perlitu odrobine) spryskalem wczesniej woda odchlorowana. teraz czekam na wzbicie sie ponad ziemie no i dam je chyba pod hps 250 do 15 maja. a potem na dwor. pozdrawiam. jakies sugestie??? czy hps ma byc wysoko czy raczej tak standardowo jak na indoor ok 20-25cm? mysle ze dam go na ok 35-40 cm..
Uwaga! Użytkownik tonymontana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę

Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.

Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.

Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.