4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3206 / 176 / 0
Witam, czy kot z efedryny będzie lepszy/gorszy od tego z pseudoefedryny? Jestem zbyt cienki z chemii by odczytać to z tego źródła:
http://www.erowid.org/archive/rhodium/chemistry/ephedrone.html
Wg tego, obojętnie czy użyjemy p-efki czy efki, efektem będzie racemiczny metkatynon. Yes or no?
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6162 / 434 / 12
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 3206 / 176 / 0
Dziękuję, to chciałem wiedzieć. W takim razie posiadając czystą (w prochu, oczywiście legalnie) efedrynę jak najbardziej się opłaca robić kota. Jeśli dobrze pamiętam (znowu), to proces syntezy jest taki sam wraz z proporcjami, tylko zamiast pefki należy użyć efedryny. To teraz - błoto przy normalnej syntezie wynika z utlenienia jakichś dodatków do leków (np. Sudafedu), czy jest to produkt uboczny utleniania p/efedryny?
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6162 / 434 / 12
Jeśli przez "błoto" masz na myśli to, co poddajesz pierwszej filtracji (rozpuszczona masa tabletkowa) to czysta efedryna powinna być od tego wolna. Jeśli "błotem" nazywasz to, co wyciągasz z lodówki, to jest to produkt uboczny reakcji i to pozostanie.

Co do samej efedryny - zauważ, że izomery o których mówiłem w FAQ występują w obrocie farmaceutycznym.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 1521 / 73 / 0
Limitbreaker pisze:
To teraz - błoto przy normalnej syntezie wynika z utlenienia jakichś dodatków do leków (np. Sudafedu), czy jest to produkt uboczny utleniania p/efedryny?
Jest to wytrącony MnO2.
tekst powyżej =/= prawda
  • 477 / 18 / 0
Moje miast to jest poj... 8 aptek i już wszędzie Sudafed w nowym opakowaniu, na dodatek przed dwoma tygodniami płaciłem 10,99 a teraz 12,99 - w niektórych jeszcze drożej... Jak tak można.
O Apselanie mało kto słyszał, wszędzie musiałem dodawać: Apselan przez "p", nie "b". Neo-Afrin to w ogóle nie wiedzą czy istnieje - chcieli wciskać mi Neoazarine, hehe.
Trzeba się będzie przerzucić na Cirrusa.
Wracając do tematu. W końcu kupiłem ten Sudafed z nowym blistrem. Zrobiłem standardową metodą. Wyjść, wyszło, choć miałem większe problemy z filtrowaniem masy tabletkowej i później bardzo spore z filtrowaniem błotka - chociaż może to moja autosugestia. Generalnie metkata podawałem dożylnie 3 razy, po porcji z pół paczki. Dzisiaj po takiej samej po wstrzyknięciu zrobiło mi się niesamowicie gorąco. Dodatkowo metkat wjechał mi sporo na serce, gdzie nigdy tak mi się nie zdarzyło, zarówno i.v./p.o./p.r
Euforii praktycznie zero, trochę słowotoku na początku, a później tylko nadupcanie serca jakiego nie doświadczyłem nawet po fecie i spory szczękościsk. Mam rozumieć, że tak działa podana dożylnie pseudoefedryna, która nie przereagowała, czy po prostu z tego nowego wychodzi takie gówno ? Może zjebałem coś innego - robiłem jak zawsze...
"Ukryta twarz oznacza, że wiesz
Coś z czym nikt nie godzi się..."
  • 2538 / 215 / 0
Zaraz nowy to ten z ludzikiem a stary to ten z Nosem na opakowaniu ? Proszę o odp. lub fotkę zanim ACTA zamkną hyperreala :D
Mi z Sudafedu zawsze dobry wychodzi ostatnio tylko z własnej winy zjebałem reakcję.
A co do serca to metkat zawsze mi wjeżdza na serce ale nie tak jak pefka po której czuje cały układ krwionosny , serce boli i bije raz tak raz tak , pulsuje w głowie itp. po kocie poprostu bije mocno ale nie jakos szybko. I co najważniejsze jest euforia :D
Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2012 przez chlorekturbokofeiny, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 1033 / 7 / 0
Kurwa, szybka odpowiedz needed.
Kupiłem 2x acatar acti tabs, wyekstrahowałem spirytem
odparowałem w kapselku na patelni, przedrapałem pefkę do kielona i zalałem 10ml wody 1 1,5 octu
NIE ROZPUSZCZA SIĘ, KURWA
czemu i jak to naprawić?
chce pukać a tu sie coś jebie
e:
znaczy, przedrapałem, przelałem maź (resztka spirytu była i poczekałem aż przestanie jebać etanolem. powstała mi biała zawiesina
Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2012 przez Masterfilter, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 66 / 1 / 0
Witam, ta woda mi schodzi b. powoli mogę tam dorzucić po prostu ocet i nadmanganian, wykonując po prostu ekstrakcje w dużej ilości wody (3/4 szklanki wody)?
W między czasie robiłem parę ekstrakcji i zawszę słabo klepało, a przynajmniej opisy na forum wskazują że powinienem odlecieć do Londynu.
Z którego przepisu otrzymam największą moc?

EDIT: Czy może być problem słabo klepiącego związany że to są tabletki neoafrin o_przedluzonym_uwalnianiu (zdejmuje powłoke)?
Czy może inne proporcje Nadmanganianu do pseudoefedryny siarczanu?
A może lodówkę mam za słabą bo to taka ledwo chłodząca, lepiej włożyć do zamrażalnika(ten już na złość bardzo dobrze działa.)?
  • 979 / 122 / 0
jest tolerancja krzyżowa na bank;D

Witam wszystkich po długiej nieobecności i z nowego konta:))
Mam do Was pewne pytanie: czy jest sens bawić się w zmywanie/ zdrapywanie otoczki z tabl sudafedu? Chodzi mi o to czy duże są straty pseudoefki przy rozpuszczeniu pyłu z całych tabl w wodzie i przefiltrowaniu ich?

Pozdrawiam elitę tego kraju:))
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.