Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Korkorio, o świecie, życiu, całej tej komplikacji... Na grzybowym zejściu jest głęboki wgląd we wszystko.
Z konsekwencjami trzeba się liczyć
poza tym grzybów chyba nie jesz codziennie i codziennie nie masz problemów ze spaniem
nie masz problemów ze spaniem. Ja w tym problemu w ogóle nie widzę.
tuz juz jak zaczynaja wchodzic na dobre i napewno juz, albo w srodku podrozy, wogole.
zupelnie inna jakosc, bardziej gladko plynnie, aksamitnie... nie wiem sam. ganja ladnie wyrownuje wszystkie nadmierne odchyly mojego mnie na grzybach, ktore moglyby wplywac niekorzystnie na caloksztalt chwili
ganja zawsze pomaga mi w zasnieciu.
po grzybach to sie nie zmienia ;]
Zresztą po co isc spac, czasami afterglow jest lepszy niz peak. A jesli "musimy" isc spac, bo praca, albo inne obowiązki to po co wrzucac grzyby?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.