4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1558 / 18 / 0
gzyp pisze:
Moze mokry jest po prostu? Czy chodzi o twardsze grudy?
[ external image ]

Jakbyś powyjmował najmniejsze kryształki, 1x1mm, 1x2mm. Taki właśnie miałem mefedron, lecz nigdy same kryształki, raczej była ich mniejszość, wraz z igiełkami.
Nie był mokry, po prostu twarde kryształki.
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 554 / 3 / 0
Sami w PL produkujemy, to kto wpadł na genialny pomysł sprowadzenia zza granicy 150kg? Widocznie bardziej opłaca się sprowadzać i sprzedawać, a jak zostaną obcięte źródła zagraniczna to powinien w jakimś tam stopniu podrożeć tak czy siak i pewnie jakość spadnie.
Uwaga! Użytkownik kontofilmowe jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 159 / 8 / 0
Jak z legalnością mefedronu w Europie?
Uwaga! Użytkownik d4rqu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3206 / 175 / 0
Nielegalny w całej UE, i większości innych krajów nieczłonkowskich. Dlaczego pytasz?
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2012 przez ItvH2erPPPWR, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 159 / 8 / 0
W jakich krajach europejskich z poza UE jest legal? Jak wygląda sprawa transportu do polski? Czy w ogóle się to opłaca czy bardziej opłacalna jest produkcja w kraju?
Uwaga! Użytkownik d4rqu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 90 / 0
Sprawa transportu do Polski wyglada tak ,że to kurwa przestępstwo i jak Cie jebną to masz przejebane...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 159 / 8 / 0
Stary ja po spływie poznam czy to jest 4mec czy 4mmc. Zjadłem tego z 1kg także wiem jak to smakuje.
  • 114 / / 0
lol myślę że co najwyżej możesz lepiej znać produkty uboczne 4-MMC, metyloamina jest dość charakterystyczna w smaku ;p
swoja drogą miałem porównanie produkt prosto z labu z angli, czysty mef- wchodził łagodniej, dłużej trzymał około 1,5-2 h (mówię o czasie gdy już byłem obyty w temacie) i schodził łagodnie nie powodując dużej depresji, i produkt z jakiejś lipnej syntezy, zbrylone kryształki bardzo podobne do cukru, załamywało światło i było lekko pod róż-przezroczyste, śmierdziało jak ryby (metyloamina). Wchodziło przejebanie mocno i szybko - działanie 30-40 minut, zejście- wyjebany dół..

Jak widać zanieczyszczenia przy 4-MMC - a zwłaszcza metyloamina bardzo zmienia spektrum działania ;p
  • 1 / / 0
Siemano :D
mielismy z kolezka mefedron kryształ przyjebalismy pół szt i nic zdziwilismy sie zrobiło sie tylko gorąco i zamuł był pomyslelismy ze jakies gówno ... dalismy reszte dwóm innym kolezką przyjebali to przy nas i ich dobrze wyjebało nawijali z kazdym ... ktos zna jakąs przyczyne czesto nie cpalismy tego jakos raz w miesiącu ....
  • 410 / 8 / 0
koledzy walili wcześniej normalny mef (ci których poklepało dobrze)? jak tak to z jaką częstotliwością
ODPOWIEDZ
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.